Pidämme sinusta hyvää huolta - tule Pihlajalinnaan kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi!

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Joukossamme opit kokeneemmilta kollegoilta ja kehityt nopearytmisessä ja dynaamisessa työyhteisössä. Kuuntelemme sinun toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä. Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä osaavan hoitajahenkilöstön.

Lääketieteen kandidaattien työllistäjänä olemme Pirkanmaan suurimpia. Kuntapisteissämme työskentelee vuosittain useita kymmeniä lääketieteen opiskelijoita. Opiskelijoita hakeutuu meille töihin kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Konsernissamme on lukuisia työmahdollisuuksia, olet sitten välivuodella tai etsit terveyskeskus- tai osastonlääkärin sijaisuutta lomakausiksi.

Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä julkisen terveydenhuollon yksiköihimme. Meillä voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita. Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka!

Työllistävin terveisin,

4385.1.jpg

Teija Santala
rekrytointijohtaja
040 5829 111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Ota yhteyttä

Yhteydenottopyyntö