Etusivu / Ikäihmisille / Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen

Ikipihlaja-kodit tarjoavat turvallisen asumisympäristön ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Palveluihimme kuuluvat tehostettu palveluasuminen, muistisairaiden palveluasuminen, saattohoito sekä lyhytaikaishoidon palvelut.

Ikipihlaja-kodeissa asukkailla on oma huone tai huoneisto, joissa on kylpyhuone-wc. Lisäksi käytössä on runsaasti yhteisiä tiloja. Kotien pihapiiri on turvallinen ja viihtyisä paikka päivittäiseen aktiiviseen ja itsenäiseenkin ulkoiluun.

Ikipihlajassa hoito perustuu yhteisölliseen ajatteluun; elämisen ydin on aktiivisessa toiminnassa ja yhteenkuulumisessa - arkea eletään yhdessä tehden. Ikipihlaja-kodeissa asukkaat voivat osallistua ja harrastaa omien voimavarojensa ja halujensa mukaisesti. Kiireettömyys ja läheiset vuorovaikutussuhteet luovat hyvää oloa ja asukkaiden yksilölliset tarpeet sekä eletty elämä saavat ansaitsemansa huomion.

Ystävät ja omaiset ovat aina tervetulleita viettämään aikaa Ikipihlajaan.

 

Miten pääsen asukkaaksi?

Ikipihlaja-kotien vapaita paikkoja voi tiedustella palvelujohtaja Arja Laitiselta
p. 040 868 0980, arja.laitinen@pihlajalinna.fi

Asukkaaksi on mahdollista hakea joko oman kotikunnan vanhuspalveluiden kautta, jolloin kunta osoittaa palvelukohteen, myöntää yksilöllisen maksusitoumuksen tai tekee päätöksen palvelusetelin käytöstä. Menetelmät vaihtelevat kunnittain, joten kannattaa aina ottaa ensin yhteyttä kunnan omaan ikäihmisten palveluista vastaavaan henkilöön. Ikipihlajaan voi tulla myös yksityisenä, itsemaksavana asiakkaana.

Palautekanava