Käyttöehdot

Verkkoajanvarauksen tarkoitus ja käyttö

Verkkoajanvaraus on Pihlajalinna-konsernin asiakkailleen tarjoama palvelu, jonka avulla on mahdollista varata aika vastaanotolle sekä muokata, peruttaa ja tarkastella ajanvaraustietojaan. Verkkoajanvaraus on eri asia kuin Pihlajalinna-konsernin ylläpitämä keskitetty potilastietojärjestelmä, joka kattaa Pihlajalinna-konsernin siellä toimivien itsenäisten ammatinharjoittajien antaman hoidon ja tekemien tutkimuksien potilastiedot.
Käyttöehdot ja rekisteröityminen

Jokainen, joka kirjautuu verkkoajanvaraukseen hyväksyy sen käyttöehdot. Käyttöehtoja voidaan päivittää Pihlajalinna-konsernin toimesta. Palvelu toimii salattuna ja vain palveluun kirjautunut voi tarkastella tietojaan. Verkkoajanvaraukseen pääsee kirjautumalla henkilötunnuksella.

Vastuun rajoitus

Dextra Oy päivittää ja kehittää internet –ajanvarauspalvelua sekä muita verkkopalveluita jatkuvasti ja pyrkii siihen, että palvelu toimii virheettömästi ja nopeasti. Emme kuitenkaan takaa verkkopalveluiden täydellistä virheettömyyttä tai saatavuutta. Dextra Oy ei vastaa vahingosta, välillisestä tai välittömästä, joka käyttäjälle mahdollisesti aiheutuu Dextra Oy:n internet –ajanvarauksen tai muiden Dextran verkkopalveluiden käyttämisestä.

Dextra Oy ei vastaa internet -ajanvarauksen mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen, päivitysten, kehitysversioiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä vastaa vahingosta, joka voi johtua Dextra Oy:n internet –ajanvarauksen toiminnasta tai toimimattomuudesta. Dextra Oy ei vastaa käyttäjien tietoliikenneyhteyksien toiminnasta eikä anna tietoliikenneyhteyksien toimintaa tai asennusta koskevaa neuvontaa.