Etusivu / Meille töihin
TULE MEILLE TÖIHIN PIHLAJALINNA-KONSERNIIN

 

4465.1.2.jpg
OLET TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Meille olet haluttu työntekijä! Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja tuottaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun joka päivä. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille ympäri Suomen. Meillä voit työskennellä Dextran lääkärikeskuksissa, sairaaloissa ja hammasklinikoilla sekä perusterveyden- ja sosiaalihuollon palveluiden parissa Pihlajalinnan julkisen terveydenhuollon yksiköissä. Tule kanssamme kasvamaan valtakunnan johtavaksi terveydenhuollon toimijaksi!

Lääkärit

Etsimme jatkuvasti lääkäreitä toimipisteisiimme ympäri Suomen. Lääkäri, lääketieteen kandidaatti, erikoistuva- tai erikoislääkäri, meillä on runsaasti vaihtoehtoja joista valita!

Lue lisää
Lääkärit

Hammaslääkärit

Yksityiset hammasklinikkamme ja julkisen hammashuollon toimipisteemme tarjoavat hammaslääkäreille monipuolisia työmahdollisuuksia suun terveydenhuollon parissa.

Lue lisää
Hammaslääkärit

Hoitohenkilökunta

Työllistämme hoitohenkilöstöä erilaisiin työtehtäviin kaikkialle konserniimme. Hoitotyön eri aloista meillä ovat edustettuina lähes kaikki.

Lue lisää
Hoitohenkilökunta
Avoimet työpaikat Pihlajalinna -konsernissa
 • 19.5.2017

  Etsimme Alavuden hammashoitolaan yhtä hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen syyskuun alusta tai sopimuksen mukaan. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääketieteen lisensiaatti tai jo kokeneempi hammaslääkäri. Työsi tulee olemaan monipuolista terveyskeskushammaslääkärin työtä ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana.

 • 15.5.2017

  Haemme Rauhalan palvelukeskuksen ammattitaitoiseen ja timanttiseen kuntoutustiimiin kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

 • 11.5.2017

  Nykyisen palveluvastaavan siirtyessä uusiin tehtäviin sairaalamme sisällä haemme nyt Laser Tilkkaan asiakaspalvelun ja poliklinikkatoimintan palveluvastaavaa.

 • 10.5.2017

  Haemme palkkahallintoomme Tampereelle palkanlaskennan asiantuntijaa.

 • 10.5.2017

  Haemme Kuopioon Ite Lasaretin leikkausosastolle perioperatiivista sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

 • 8.5.2017

  Kuusiolinna Terveys Oy:n Osviitassa on haettavana toimintaterapeutin sijaisuus.

 • 8.5.2017

  Kuusiolinna Terveys Oy:n Osviitassa on haettavana neljännen puheterapeutin toimi.

Edellinen 1 2 3Seuraava
Yhteydenottopyyntö