Etusivu / Meille töihin
TULE MEILLE TÖIHIN PIHLAJALINNA-KONSERNIIN

 

4465.1.2.jpg
OLET TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Meille olet haluttu työntekijä! Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja tuottaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun joka päivä. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille ympäri Suomen. Meillä voit työskennellä Dextran lääkärikeskuksissa, sairaaloissa ja hammasklinikoilla sekä perusterveyden- ja sosiaalihuollon palveluiden parissa Pihlajalinnan julkisen terveydenhuollon yksiköissä. Tule kanssamme kasvamaan valtakunnan johtavaksi terveydenhuollon toimijaksi!

Lääkärit

Etsimme jatkuvasti lääkäreitä toimipisteisiimme ympäri Suomen. Lääkäri, lääketieteen kandidaatti, erikoistuva- tai erikoislääkäri, meillä on runsaasti vaihtoehtoja joista valita!

Lue lisää
Lääkärit

Hammaslääkärit

Yksityiset hammasklinikkamme ja julkisen hammashuollon toimipisteemme tarjoavat hammaslääkäreille monipuolisia työmahdollisuuksia suun terveydenhuollon parissa.

Lue lisää
Hammaslääkärit

Hoitohenkilökunta

Työllistämme hoitohenkilöstöä erilaisiin työtehtäviin kaikkialle konserniimme. Hoitotyön eri aloista meillä ovat edustettuina lähes kaikki.

Lue lisää
Hoitohenkilökunta
Avoimet työpaikat Pihlajalinna -konsernissa
 • 24.3.2017

  Etsimme Jämsän hammashoitolaan yhtä hammaslääkäriä. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääketieteen lisensiaatti tai jo kokeneempi hammaslääkäri. Työsi tulee olemaan monipuolista terveyskeskushammaslääkärin työtä ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana. Työn aloitus elokuussa tai sopimuksen mukaan.

 • 23.3.2017

  Haemme Tampereelle ikäihmisten palveluihin asiakkuuspäällikköä.

 • 23.3.2017

  Oletko valmis ottamaan puhelimen käteen ja soittamaan itsellesi tapaamisia? Osaatko kysyä kysymyksiä ja tärkeimpänä, osaatko kuunnella asiakkaan vastauksia? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme Myyntipäällikkö.

 • 8.2.2017

  Etsimme Alavuden hammashoitolaan yhtä hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen elokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääketieteen lisensiaatti tai jo kokeneempi hammaslääkäri. Työsi tulee olemaan monipuolista terveyskeskushammaslääkärin työtä ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana.

 • 22.12.2016

  Etsimme vastaavaa työterveyslääkäriä Pirkanmaalle ja vastaavaa työterveyslääkäriä pääkaupunkiseudulle. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä alueen palvelupäällikön kanssa vastaten alueen palvelutoiminnan toteuttamisesta ja resursoinnin suunnittelusta. Toimit työterveyslääkärien lähiesimiehenä. Osallistut tarvittaessa sopimusneuvotteluihin ja asiakkuuksien haltuunottoihin tehden yhteistyötä alueen myynti- ja asiakkuuspäälliköiden kanssa. Saat myös omia asiakasyrityksiä hoitaaksesi tehden käytännön työterveyslääkärin työtä.

 • 22.12.2016

  Etsimme vastaavaa työterveyslääkäriä Lappeenrantaan. Työskentelet osana kokenutta moniammatillista tiimiä. Henkilöasiakkaita työterveyshuollon piirissä on noin 2000. Tarjoamme sinulle ammatillisesti mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa yhtenä kokonaisuutena on kasvava n. 1000 työntekijän metsäteollisuusintegraatti.

Edellinen 1 2Seuraava
Yhteydenottopyyntö