Etusivu / Meille töihin
TULE MEILLE TÖIHIN PIHLAJALINNA-KONSERNIIN

 

4465.1.2.jpg
OLET TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Meille olet haluttu työntekijä! Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja tuottaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun joka päivä. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille ympäri Suomen. Meillä voit työskennellä Dextran lääkärikeskuksissa, sairaaloissa ja hammasklinikoilla sekä perusterveyden- ja sosiaalihuollon palveluiden parissa Pihlajalinnan julkisen terveydenhuollon yksiköissä. Tule kanssamme kasvamaan valtakunnan johtavaksi terveydenhuollon toimijaksi!

Lääkärit

Etsimme jatkuvasti lääkäreitä toimipisteisiimme ympäri Suomen. Lääkäri, lääketieteen kandidaatti, erikoistuva- tai erikoislääkäri, meillä on runsaasti vaihtoehtoja joista valita!

Lue lisää
Lääkärit

Hammaslääkärit

Yksityiset hammasklinikkamme ja julkisen hammashuollon toimipisteemme tarjoavat hammaslääkäreille monipuolisia työmahdollisuuksia suun terveydenhuollon parissa.

Lue lisää
Hammaslääkärit

Hoitohenkilökunta

Työllistämme hoitohenkilöstöä erilaisiin työtehtäviin kaikkialle konserniimme. Hoitotyön eri aloista meillä ovat edustettuina lähes kaikki.

Lue lisää
Hoitohenkilökunta
Avoimet työpaikat Pihlajalinna -konsernissa
 • 4.12.2016

  Etsimme Mäntänvuoren Terveys Oy:lle toimitusjohtajaa. Työssäsi vastaat liiketoiminnan tuloksellisuudesta sekä liiketoiminnan ja hallinnon valvonnan organisoinnista ja raportoinnista. Hoidat yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen ja konsernin ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

 • 2.12.2016

  Pihlajalinna Oyj hakee Helsinkiin tai Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen graafista suunnittelijaa.

 • 30.11.2016

  Haemme Dextra Oy Munkkivuoren sairaalaan toiminnan kasvun myötä sairaalasihteeriä/asiakaspalvelijaa. Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, asiakaspalveluun ja tietojenkäsittelyyn suuntautuneet opinnot terveyden – ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaisesti.

 • 30.11.2016

  Etsimme yleislääketieteen erikoislääkäriä tai kokenutta yleislääkäriä Jämsän terveyskeskukseen.

 • 28.11.2016

  Haemme Hämeenlinnassa aloittavaan mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikköön palveluvastaavaa. Ikipihlaja Nuutti tarjoaa tehostettua palveluasumista 25 mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle.

 • 28.11.2016

  Etsimme johtavaa lääkäriä Kuusiolinna Terveys Oy:lle. Vastaat yhtiön lääketieteellisestä johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit lääkäreiden esimiehenä ja olet johtoryhmän jäsen.

 • 21.11.2016

  Palveluvastaava vastaa kotihoidon toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä toimii lähiesimiehenä kotihoidon henkilöstölle. Palveluvastaava osallistuu tarvittaessa asiakastyöhön.

Edellinen 1 2 3Seuraava
Yhteydenottopyyntö