Etusivu / Hammaslääkäri
HAMMASLÄÄKÄRI - TULE TÖIHIN PIHLAJALINNA-KONSERNIIN

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Tammerkosken Hammasklinikka tarjoaa Tampereen ydinkeskustassa vireän ja kehittyvän työympäristön hammashoidon asiantuntijoille. Sinä suun terveydenhoidon ammattilainen, tule mukaan ylläpitämään ja kehittämään laadukasta hoitotyötämme uusiin, vasta remontoituihin tiloihimme.

Lue lisää: www.tammerkoskenhammasklinikka.fi

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Dextra Helsingissä on täyden palvelun talo myös hammashoidossa. Tarjoamme asiantuntevaa ja kattavaa palvelua aina perushammashoidosta kirurgisiin toimenpiteisiin ja oikomishoidosta esteettiseen hammashoitoon.

Lue lisää: www.dextra.fi

Pihlajalinna vastaa Mänttä-Vilppulassa myös suun terveydenhuollosta. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan osaavan ja motivoituneen henkilökunnan kanssa, niin nuorelle vastavalmistuneelle hammaslääkärille/ hammaslääketieteen kandidaatille kuin kokeneemmallakin hammaslääkärille. Tilanteesi mukaan voimme räätälöidä sinulle työnkuvan, johon kuuluu sekä kunnallisen että yksityisen hammashuollon työtehtäviä Tampereella/Helsingissä.

Lue lisää kuntapisteistämme.

 

Tule töihin Pihlajalinnaan

Täytä avoin hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä! Voit myös ottaa suoraan yhteyttä kaikissa rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Ota yhteyttä

Teija Santala
rekrytointijohtaja
teija.santala@pihlajalinna.fi

040 582 9111 Joona Salminen rekrytointikoordinaattori joona.salminen@pihlajalinna.fi 040 179 2491
Yhteydenottopyyntö