Etusivu / Omapihlaja

Tampere Omapihlaja

Kehräsaaren ja Hervannan Omapihlajat vastaavat Tampereen kaupungin kanssa tehdyllä sopimuksella noin 25 000 tamperelaisen sairaanhoitaja- ja yleislääkäripalveluista. Toimimme osana Tampereen kaupungin terveysasemaverkostoa ja käytössämme on kaikki kaupungin tarjoamat terveyspalvelut muiden terveysasemien tavoin. Omapihlajassa työskentelemme hoitaja-lääkäri työpareina.

Vuoden 2014 alusta alkaen kuntalaisilla on mahdollisuus valita vapaasti perusterveydenhuollostaan vastaava terveyskeskus yli kuntarajojen ja kunnan sisällä edelleen se terveysasema, jota hän haluaa käyttää. Valinta koskee perusterveydenhuollon kokonaisuutta eli sairasvastaanottoa, ehkäisevää terveydenhuoltoa ja suun terveydenhuoltoa.

Tamperelaiset voivat tarkastaa nykyisen terveysasemansa seuraavasta linkistä:

Siirry Omalääkärihakuun

Kuinka asiakkaaksi Omapihlajaan?

Terveysaseman vaihto tapahtuu jättämällä nykyisen terveysaseman vastaanottoon terveysasemanvaihtolomake.
Saat siirrosta vahvistuksen kirjeitse kolmen viikon sisällä vaihtoilmoituksen tekemisestä. Terveysaseman vaihtaminen sitoo asiakasta vuodeksi.

Lisätietoja: http://www.tampere.fi/terveyspalvelut.html

Äkilliset sairaustapaukset

Kiireellisesti hoitoa tarvitsevat hoidetaan virka-aikana ensisijaisesti omalla terveysasemalla. Tavanomaiset päivystysluonteiset vaivat kuten hengitystietulehdukset, selkäkivut, nyrjähdykset ja lasten korvatulehdukset tutkitaan ja hoidetaan omalla terveysasemalla aseman aukioloaikoina.

Muina aikoina

Terveyspalveluiden neuvonta  klo 7-22:
lankapuhelimesta p. 03 10023
matkapuhelimesta p. 03 56570023

Yleinen hätänumero: 112

Resepti

Olemme siirtyneet sähköisen reseptin käyttöön. Lisätietoja asiasta löytyy Tampereen kaupungin verkkosivuilta: Sähköinen resepti. Lisätietoja voi kysyä myös omahoitajalta.

Reseptin uusiminen

Reseptin uusimispyynnöt toivotaan hoidettavan hoitajien iltapäivän puhelintuntien aikana klo 13–14. Reseptin uusinnan voi myös pyytää asioimalla terveysaseman vastaanotossa. Paperiset reseptit voi jättää terveysaseman vastaanottoon uusittavaksi. Reseptien uusimisaika on yksi viikko. Lue lisää Tampereen kaupungin verkkosivuilta: Reseptien uusiminen.