Ortopedia

Pihlajalinnan kokeneet ortopedit hoitavat ja leikkaavat kaikkia ortopedian alaan kuuluvia vammoja ja sairauksia asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Moni Pihlajalinnan ortopedi toimii myös suomalaisten huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden vastuulääkärinä. Ortopediseen hoitoketjuun kuuluvat myös Pihlajalinnan kuvantamispalvelut ja kuntoutus. Näin saadaan tehokkaasti vaikuttavaa hoitoa alusta loppuun ja potilas kuntoutuu työkykyiseksi tai pelikentille mahdollisimman nopeasti. Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme korvausasiat helposti ja kätevästi potilaan puolesta.

Tutustu toimenpide ja leikkaus -osiossa esimerkiksi polven, olkapään ja nilkan leikkausmahdollisuuksiin.

Tapaturmapäivystys

Urheiluklinikka
2 palvelua
Lasten ortopedia

Lasten- ja nuorten ortopedit tutkivat ja hoitavat kasvuikäisten tuki- ja liikuntaelin sairauksia, vikoja vammoja ja niiden jälitiloja. Yleisimpiä lasten ortopedian ongelmiat ovat tapaturmat, nivelongelmat, tukielimistön tulehdukset ja kasvuun ja kehitykseen liittyvät häiriöt tuki- ja liikuntaelimistössä.

Ortopedia

Ortopedian erikoislääkäreiltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Pihlajalinnassa on myös kattavat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä mahdollisuus päästä yksilölliseen, osaavaan ja turvalliseen leikkaushoitoon nopeasti. Myös ei-leikkauksellinen kuntoutushoito ja toipumisen seuranta kuuluvat palveluihin.