Etusivu / Palvelut / Hammashoito

Terve suu -

tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia

Pihlajalinnan hammaslääkärit, suuhygienistit ja muut suun terveyden asiantuntijat huolehtivat kokonaisvaltaisesti suun terveyden edistämisestä ja ylläpidosta yhteistyössä kanssasi – Sinua kuunnellen ja aina tilanteeseesi parhaat mahdolliset ratkaisut tarjoten. Tyytyväinen asiakas ja motivoituneet, työssään viihtyvät ammattilaiset ovat työtämme ohjaavia tekijöitä. Uskallammekin väittää, että olemme paras paikka niin potilaillemme kuin henkilökunnallemmekin.

Käytössämme ovat modernit, parhaat mahdolliset hoitotulokset mahdollistavat laitteet parhaissa mahdollisissa käsissä – meille on turvallista tulla, olipa sitten kyseessä tarkastus tai koko suun saneeraus ja uuden purennan rakentaminen.

Hammashoito tänä päivänä on jotakin aivan muuta kuin se, johon monet meistä perustavat mielikuvansa. Hoidon kivuttomuuden ja potilaan yksilöllisten vaatimusten huomioiminen ovat alku toimivalle potilas-hammaslääkärisuhteelle. Ellei kyseessä ole akuutti tapaus, aloitamme yhteistyön kartoittamalla potilaan kokonaishoidon tarpeen. Tästä syntyy hoitosuunnitelma, jonka toteuttamisesta sovitaan aina yhdessä Sinun kanssasi.

Suuhygienistimme, hammas- ja erikoishammaslääkärimme auttavat Sinua esimerkiksi seuraavissa asioissa:
  • Hammaskiven poisto, peitteiden ja värjäymien poisto, hampaiden valkaisut, kotihoidon kertaus ja ylläpitohoidot
  • Paikkaushoito tavanomaisilla materiaaleilla, keraamisilla, vastaanotolla CAD-CAM – tekniikalla valmistettavilla keraamisilla täytteillä tai laboratoriossa teetettävillä osakruunuilla
  • Juurihoidot modernilla menetelmällä tarvittaessa juurihoitoihin erikoistuneen hammaslääkärin toimesta mikroskooppia apuna käyttäen
  • Iensairauksien hoito aina ylläpitopuhdistuksesta ienleikkauksiin ja esteettiseen ienkirurgiaan
  • Puuttuvien hampaiden tai niiden isompien osien korvaaminen keinojuurilla eli hammasimplanteilla ja proteettisilla päällysrakenteilla, kruunuilla, silloilla tai osaproteeseilla
  • Kaikki hammaskirurgia aina viisaudenhampaiden poistoista koko suun saneeraamiseen esimerkiksi ennen keinonivelleikkausta, unohtamatta tapaturmien vaatimia hoitoja, suun tai leukojen alueiden muutoksien diagnostiikkaa tarvittavine hoitotoimenpiteineen tai keinojuurien asettamista omien, puuttuvien hampaiden tilalle
  • Oikomishoito ikään katsomatta juuri Sinulle parhaiten sopivalla menetelmällä
  • Lasten hammashoito osaavissa käsissä lapsen hoidolliset erityisvaatimukset huomioiden
  • Kattavat radiologiset tutkimukset aina hammaskuvista kolmiulotteisiin KKTT-kuvauksiin. Röntgendiagnostiikkaan erikoistunut hammaslääkärimme lausuu kaikki vastaanotoilla otetut panoraama- ja kartiokeilatietokonetomografiakuvat
  • Esteettinen hammashoito, joka palauttaa hampaidesi alkuperäisen kauneuden, tai muokkaa hymysi haluamaasi suuntaan

Otamme vastuun Sinusta myös tulevaisuudessa, ja pidämme huolen siitä, että saat kutsun oikeaan aikaan oikealle asiantuntijalle. Tervetuloa meille osaaviin käsiin!

Lue mtv.fi-sivuilta hammaslääkäri Karri Åbergin haastattelu "Hammaslääkäripelko ei ole leikin asia – näin siitä voi päästä eroon."

Palvelut
5 palvelua
Erikoishammasteknikon palvelut

Varaa aika puhelimitse suoraan toimipisteestä.

Hammaslääketiede

Varaa aika puhelimitse suoraan toimipisteestä.

Hammasradiologia

Hyvät hampaiden röntgenkuvat ovat keskeisessä asemassa oikean hammashoidon suunnittelussa ja suorittamisessa. Pihlajalinnassa hammasradiologiset tutkimukset lausuu hammasradiologiaan erikoistunut lääkäri. Varaa aika puhelimitse suoraan toimipisteestä.

Suu- ja leukakirurgia

Varaa aika puhelimitse suoraan toimipisteestä.

Lue lisää suun terveydestä

Hampaiden valkaisulla kaunis hymy

Hymy on kaunis kun hampaat ovat puhtaat. Puhtauden lisäksi hymyä kirkastaa myös hampaiden valkaisu, jonka suosio on viime vuosina lisääntynyt.
Lue lisää

Suun tulehdukset ja hammaskivi

Hammaskiven poisto, hampaiden kotihoitotekniikoiden kertaus, hampaita suojaavat fluorikäsittelyt ja ientulehduksen tai syvemmälle edenneen hampaiden kiinnityskudostulehduksen eli parodontiitin hoito on moniammatillista yhteistyötä.
Lue lisää

Hammastarkastus

Hoidon tarvetta arvioitaessa eli hammastarkastusta tehtäessä ei kaikkea tarvittavaa tietoa hampaista ja leuoista saada pelkästään silmämääräisellä tarkastelulla ja mekaanisella tutkimisella, sillä osa mahdollisista muutoksista sijaitsee hampaan vanhan paikan alla, hampaan juuren kärjessä tai syvemmällä luisissa rakenteissa, kuten poskionteloissa.
Lue lisää

Edellinen 1 2 3 ... 7 8 9Seuraava