Etusivu / Palvelut / Hoitajan vastaanotto

Hoitajan vastaanotto

Pihlajalinnan toimipisteisiin voi myös varata ajan hoitajan vastaanotolle. Palveluihin kuuluvat muun muassa rokotukset, erilaiset mittaukset, haavanhoitajan vastaanotto, korvahuuhtelut, verenpaineseurannat ja muistitutkimukset.

8 palvelua
Astma- ja allergiahoitaja

Opastaa kortisoni-, takrolimuusi- tai pimekrolimuusivoiteiden oikeanlaisen käytön ihottumassa. Hän auttaa valitsemaan sopivat perusvoiteet sekä antaa vinkkejä ihon pesuun ja hoitoon. Hoitaja ohjaa tarvittaessa putkiharsojen ja sinkkisalvasukkien käytön ihottuman lisähoitona. Hän opastaa todettujen allergioiden vältön tarkkuuden ja antaa tietoutta kontaktiallergioista. Ihopistokokeet, epikutaanitestit, altistustutkimukset ja siedätyshoito tehdään kokeneen allergia- ja astmahoitajan toimesta. Hoitajalta saa myös käyttöopastusta astmalääkityksestä.

Diabeteshoitaja

Diabeteshoitajan palveluihin kuuluu diabeetikoiden ohjaus ja omahoidon seuranta.Taavoitteena on mahdollisimman hyvän hoitotasapainon saavuttaminen. Vastaanotolla käsitellään mm. lääkehoidon aloitus ja omaseurannan sekä itsehoidon toteutus, opastetaan painonhallinnassa sekä selvitetään yksilöllisiä ongelmia.

Haavahoitajan vastaanotto

Hyvällä ja oikeaoppisella haavan hoidolla sekä tarkkaan valituilla haavan hoitotuotteilla haavat paranevat nopeammin. Haavahoitajan vastaanotolla voi konsultoida haavan hoitoon liittyvssä asioissa mm. hoidontarpeen arvioinnista, haavojen tunnistuksesta ja väriluokituksesta sekä haavahoitotuotteista.

Rokotusvastaanotto

Pihlajalinnassa saa tavanomaisten rokotusten lisäksi matkailijan rokotukset ja terveysohjeet nopeasti ja vaivattomasti. Asiakkaalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma tarvittavista rokotuksista sekä autetaan mahdollisissa matkan jälkeisissä terveysongelmissa.

Verkossa varattavien rokotusaikojen lisäksi kaikkiin toimipisteisiimme voi varata ajan puhelimitse.

Sairaanhoitajan vastaanotto

Sairaanhoitajan vastaanotolla annetaan esimerkiksi rokotuksia ja lääkeinjektioita, hoidetaan haavoja, tehdään ompeleiden poistoja ja korvahuuhteluita.

Varaa ilmainen laserhoitajan konsultaatiokäynti Pihlajalinna Laser Tilkassa

Pihlajalinna Laser Tilkassa hoidamme laserin avulla mm. alla olevia esteettisiä ja toiminnallisia ongelmia. Yksilöllisesti suunniteltujen laserhoitojen yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen hoitajan konsultaatiokäyntiin.

Varaa ilmainen sairaanhoitajan konsultaatiokäynti Plastiikkakirurgisessa sairaalassa

Voit myös varata ajan maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon osoitteesta plastiikkakirurgia@pihlajalinna.fi tai 020 331 806