Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka

Iho, estetiikka ja plastiikkakirurgia

Dextra tarjoaa monipuolisen valikoiman ihon hoitoja, esteettisiä toimenpiteitä ja plastiikkakirurgisia leikkauksia.

Ihon esteettisiä hoitoja ovat esimerkiksi ihon kemialliset kuorinnat, mesoterapia, laserhoidot, joiden avulla voidaan tehokkaasti ja monipuolisesti hoitaa erilaisia ihon ikääntymismuutoksia, häivyttää pigmenttihäiriöitä ja punaisia ihomuutoksia. Esteettisiin toimenpiteisiin kuuluvat pistoshoidot, hiustensiirto ja kasvojen kohotus ilman leikkausta. Helsingissä Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa ja Dextra Laser Tilkassa on kattava tarjonta ihon esteettisiä hoitoja ja ihon laserhoitoja.

Kokeneet plastiikkakirurgit ja ihotautilääkärit tekevät paikallispuudutuksessa toimenpiteitä kuten ihomuutosten ja luomien poistoja, arpikorjauksia, silmäluomileikkauksia sekä täyteaine- ja botuliinihoitoja. Plastiikkakirurgisia pientoimenpiteistä tehdään Helsingissä Dextra Laser Tilkassa ja Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa, Joensuussa Dextra Itessä sekä Dextra Jyväskylässä.

Plastiikkakirurgisten leikkausten palvelutarjonta on laaja ja monipuolinen. Leikkaushoito suunnitellaan tarkasti ja asiakkaalle tehdään yhdessä Dextran asiantuntijatiimin kanssa yksilöllinen hoitosuunnitelma. Plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Helsingissä Dextra Laser Tilkassa ja Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa sekä Dextra Itessä Joensuussa. Lue lisää erilaisista leikkausvaihtoehdoista.

vuosianuoremmaksi-ryhma-001-data (300x121).jpg

Dextran asiantuntijat tekevät Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa yhteensä 25 erilaista hoitoa, toimenpidettä ja leikkausta joiden aihealueina on iho ja estetiikka, plastiikkakirurgia ja suun terveys. Lue lisää ohjelmasta ja osallistujista

3 palvelua
Plastiikkakirurgin vastaanotto

Plastiikkakirurgisia pientoimenpiteistä tehdään useassa toimipisteessä, mutta plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Helsingissä Dextra Laser Tilkassa ja Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa sekä Dextra Itessä Joensuussa.

Varaa ilmainen laserhoitajan konsultaatiokäynti Dextra Laser Tilkassa

Laser Tilkassa hoidamme laserin avulla mm. alla olevia esteettisiä ja toiminnallisia ongelmia. Yksilöllisesti suunniteltujen laserhoitojen yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen hoitajan konsultaatiokäyntiin.

Varaa ilmainen sairaanhoitajan konsultaatiokäynti Plastiikkakirurgisessa sairaalassa

Voit myös varata ajan maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon osoitteesta plastiikkakirurgia@pihlajalinna.fi tai 020 331 806