Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka

Iho, estetiikka ja plastiikkakirurgia

Pihlajalinna tarjoaa monipuolisen valikoiman ihon hoitoja, esteettisiä toimenpiteitä ja plastiikkakirurgisia leikkauksia.

Ihon esteettisiä hoitoja ovat esimerkiksi ihon kemialliset kuorinnat, mesoterapia, laserhoidot, joiden avulla voidaan tehokkaasti ja monipuolisesti hoitaa erilaisia ihon ikääntymismuutoksia, häivyttää pigmenttihäiriöitä ja punaisia ihomuutoksia. Esteettisiin toimenpiteisiin kuuluvat pistoshoidot, hiustensiirto ja kasvojen kohotus ilman leikkausta. Helsingissä Pihlajalinna Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa ja Pihlajalinna Laser Tilkassa on kattava tarjonta ihon esteettisiä hoitoja ja ihon laserhoitoja.

Kokeneet plastiikkakirurgit ja ihotautilääkärit tekevät paikallispuudutuksessa toimenpiteitä kuten ihomuutosten ja luomien poistoja, arpikorjauksia, silmäluomileikkauksia sekä täyteaine- ja botuliinihoitoja. Plastiikkakirurgisia pientoimenpiteistä tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa ja Pihlajalinna Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa, Joensuussa Pihlajalinna Itessä sekä Pihlajalinna Jyväskylässä.

Plastiikkakirurgisten leikkausten palvelutarjonta on laaja ja monipuolinen. Leikkaushoito suunnitellaan tarkasti ja asiakkaalle tehdään yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijatiimin kanssa yksilöllinen hoitosuunnitelma. Plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa ja Pihlajalinna Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa sekä Pihlajalinna Itessä Joensuussa. Lue lisää erilaisista leikkausvaihtoehdoista..

3 palvelua
Plastiikkakirurgin vastaanotto

Plastiikkakirurgisia pientoimenpiteistä tehdään useassa toimipisteessä, mutta plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa ja Plastiikkakirurgisessa sairaalassa sekä Pihlajalinna Itessä Joensuussa.

Varaa ilmainen laserhoitajan konsultaatiokäynti Pihlajalinna Laser Tilkassa

Pihlajalinna Laser Tilkassa hoidamme laserin avulla mm. alla olevia esteettisiä ja toiminnallisia ongelmia. Yksilöllisesti suunniteltujen laserhoitojen yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen hoitajan konsultaatiokäyntiin.

Varaa ilmainen sairaanhoitajan konsultaatiokäynti Plastiikkakirurgisessa sairaalassa

Voit myös varata ajan maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon osoitteesta plastiikkakirurgia@pihlajalinna.fi tai 020 331 806