Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka / Hiustensiirto

Hiustensiirto

Kaljuuntuminen voi johtua useista syistä, kuten esimerkiksi perintötekijöistä, sairauksista, onnettomuuksista, stressistä ja hormoneista. Kaljuuntumista hoidetaan hiustensiirrolla, jonka avulla hiukset saadaan kasvamaan pysyvästi ja tasaisesti. Meillä Pihlajalinna Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa yli 95 prosenttia siirretyistä hiuksista lähtee tutkitusti kasvamaan hiustensiirron jälkeen.

Hiustensiirron sopivuudesta omaan tilanteeseen voi keskustella varaamalla maksuttoman konsultaatioajan hiustensiirtoihin erikoistuneen sairaanhoitajan vastaanotolle. Vastaanotolla käydään läpi toimenpide, sekä arvioidaan siirrettävien hiusten määrä ja tehdään kustannusarvio.

Jos kaljuuntunut alue on pieni, voi yksi toimenpidekerta korjata tilanteen. Laajojen alueiden hoito saattaa vaatia kahdesta kolmeen hoitokertaan. Hiustensiirto tapahtuu paikallispuudutuksessa strip- tai fue-tekniikalla. Toimenpide on kivuton. Siirron jälkeen pääsee kotiin saman päivän kuluessa.

Toimenpiteestä toipuminen on nopeaa. Kasvojen alueella voi esiintyä turvotusta muutaman päivän ajan toimenpiteen jälkeen ja siirrealueen ruvet tippuvat pois 1–2 viikon kuluessa. Lopullinen tulos on nähtävissä 9–12 kuukauden kuluttua.

Plastiikkakirurgisessa Sairaalassa on aloitettu uutena menetelmänä kasvutekijähoito (PRP) hiustensiirtojen yhteydessä. Tämän hoidon on todettu aktivoivan hiusten kasvua. Ensimmäinen hoitokerta on kuukautta ennen toimenpidettä, toinen toimenpiteen yhteydessä ja kolmas hoitokerta kaksi kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Plastiikkakirurginen Sairaala on maamme johtava sairaala hiustensiirroissa. Suurin osa Suomessa tehtävistä toimenpiteistä on tehty meillä. Hiustensiirtotiimimme on Suomen kokenein. Olemme tehneet yli 30 000 hiustensiirtoa vuodesta 1978 alkaen. Kaikki hiustensiirrot tehdään yksilöllisesti asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Asiakastyytyväisyytemme on hyvistä hoitotuloksista johtuen erittäin korkea.

Hiussiirtoleikkaus-IIPlastiikkakirurgisen-sairaalan-hiustiimi.jpg.jpg

Potilaalle on tehty yhdessä hiussiirtoleikkauksessa etuhiusrajan ja ohimolahdelmien madallus sekä päälaen tuuhennus. On käytetty yhteensä 3 700 hiusta. Jälkeen kuva on otettu 9 kk leikkauksesta.

Hiussiirtoleikkaus-III_Plastiikkakirurgisen-sairaalan-hiustiimi.jpg.jpgHiussiirtoleikkaus-Plastiikkakirurgisen-sairaalan-hiustiimi.jpg

Potilaalle on tehty yhdessä hiussiirtoleikkauksessa päälaen etualueen tuuhennus, ohimohiusrajan madallus sekä pulisongit. On käytetty yhteensä 3 300 hiusta. Jälkeen kuva on otettu 9 kk leikkauksesta. (Plastiikkakirurgisen Sairaalan hiustiimi)