Mesoterapia

Kasvojen ihon kuivumista voidaan ehkäistä ja hoitaa huolehtimalla ihon riittävästä kosteutuksesta. Mesoterapian tarkoituksena on elvyttää ihoa ja aktivoida solujen toimintaa ja uusiutumista. Mesoterapiahoidossa ihoon imeytetään erilaisia uutteita, vitamiineja ja antioksidantteja. Hoitosuunnitelman perusteella mesoterapiaa voidaan hoitomenetelmänä hyödyntää usealla eri tavalla. Syvävaikutteista mesoterapiahoitoa tehdään neulauksella, mutta mesoterapia soveltuu myös erinomaisesti kuorinnan tai hionnan jälkeen ihoa elvyttävänä hoitona.

Neulausta käytettäessä ihoon pistetään hyvin pienellä neulalla mesoterapiauutteita käsiteltäville hoitoalueille. Vaikuttavat aineet viedään ihoon sarjapistoksilla. Hoidossa käytettävät uutteet valitaan ihotyypin ja mahdollisen iho-ongelman mukaan. Kuivalle iholle on omat uutteensa, pigmenttimuutoksiin taipuvaista ihoa puolestaan käsitellään erilaisilla mesoterapiauutteilla. Usein käytetään erilaisia antioksidanttisia seerumeita sekä peptidiliuoksia.

Useimmissa mesoterapiauutteissa on mukana hyaluronihappoa, jolla parannetaan ihon kosteustasapainoa ja elvytetään pintakuivaa ihoa. Säännöllinen mesoterapiahoito auttaa ennaltaehkäisemään ihon ikääntymismuutoksia. Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi, ja sen oma kollageenin sekä elastiinin tuotanto on virkistynyt.

Ihossa olevia värivirheitä voidaan vaalentaa mesoterapiahoidolla. Pigmenttimuutoksiin pistetään sarjahoitona vaalentavaa SkinTeh Whitening mesoterapiauutetta.

Neulattomassa mesoterapiassa iho esikäsitellään esimerkiksi kevyellä kemiallisella kuorinnalla tai timanttihionnalla. Käsittelyn tarkoitus on poistaa iholta epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko, jotta se ottaa paremmin vastaan tehoaineita. Käsittelyn jälkeen iholle levitetään erilaisia mesoterapiauutteita tai imeytetään uutteita sähkövirtaa apuna käyttäen.

Mesoterapia on tehokas ja syvävaikutteinen hoito, jonka avulla iho vastaanottaa elintärkeät vitamiinit ja antioksidantit parhaalla mahdollisella tavalla. Mesoterapiahoito tuottaa parhaat hoitotulokset, kun se tehdään useamman hoitokerran sarjana 1-2 viikon välein.