Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoito on hellävarainen kasvojen laitehoito, mutta moniin ongelmiin tehokas hoitomenetelmä. RF-hoito sopii kaikenikäisille ihotyypistä riippumatta. Radiofrekvenssihoito on turvallinen ja kivuton hoitomuoto. Menetelmä on hoitovaihtoehtona vaivaton, koska toipumisaikaa ei tarvitse RF-hoidon jälkeen

Iän myötä kasvojen ihon kimmoisuus häviää, iho veltostuu ja syntyy ryppyjä ja juonteita. Radiofrekvenssihoidolla saadaan apua ikääntymismuutoksiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin, kuten couperosa, laajentuneet ihohuokoset ja ihon samea väri. Menetelmä soveltuu myös akne- tai venymäarpien hoitoon.

RF-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia ja tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidon tuloksena iho ja ihonalaiskudokset vahvistuvat ja kiinteytyvät, jonka seurauksena kasvonpiirteet napakoituvat ja pintarypyt ja juonteet tasoittuvat.


Lämpö aikaansaa rasvasolujen ja pintakapillaarien pienenemistä sekä parantaa hoitoalueen verenkiertoa, jonka tuloksena iho on jälleen heleä ja terveen värinen.


Radiofrekvenssihoidon vaikutukset jatkuvat ihossa vielä hoidon jälkeen. Lopullinen tulos on nähtävissä kuukauden kuluttua viimeisestä hoitokerrasta. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla kuukauden välein noin 3- 5 kerran jaksossa.