Timanttihionta

Timanttihionta tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä ja uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Huolellisesta ihonhoito- ja puhdistusrutiineista huolimatta kasvojen iho kärsii arjen pyörteistä ja muuttuu sameaksi ja epäpuhtaudet lisääntyvät ja huokoset tukkeutuvat. Ikääntyminen lisää ihon pinnalle kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa ja aiheuttaa ikäviä ihomuutoksia.

Nuorelle teini-ikäisen iholle timanttihionta sopii mainiosti kuorimaan ihon pinnalla olevia epäpuhtauksia ja ehkäisee näin uusien tulehduksien syntymistä. Aktiivisen aknen hoitoon suositellaan ensiksi käyntiä ihotautilääkärillä.

Aikuisen naisen ja miehen iholla näkyy nopeasti hektisen elämäntavan jättämät jäljet ja iho muuttuu harmaaksi ja sameaksi. Timanttihionta palauttaa ihon hehkeyden ja kirkkaan värin poistamalla tehokkaasti ihon pinnalle jääneen ylimääräisen talikertymän sekä kuivan ja kuolleen solukerroksen. Kun ihon pinnalta on poistettu huokosiin kertyneet epäpuhtaudet, niin myös ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin.

Pienempiin ikääntymismuutoksiin timanttihionta kuorii hellävaraisesti ihon pintaa ja samalla hennommat juonteet madaltuvat, mahdolliset pigmenttimuutokset vaalentuvat ja suurentuneet ihohuokoset silottuvat.

Timanttihionnan paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidoilla ja se sopii erinomaisesti ihon hyvinvoinnin ylläpitohoidoksi. Hoidosta toipuminen on nopeaa ja iho punoittaa vain muutamia tunteja käsittelyn jälkeen. Timanttihionnan hellävaraisen käsittelyn vuoksi, se voidaan hyvin yhdistää muihin hoitoihin, kuten kemialliseen kuorintaan, pistoshoitoihin, mesoterapiaan ja ihon laserhoitoihin.