Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka / Ihon laserhoidot

Ihon laserhoidot

Ihon laserhoitojen palvelutarjonta on erittäin kattava sekä monipuolinen ja hoitomenetelmiä löytyy niin kasvojen kuin vartalon alueelle. Parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi tarvitaan kokemusta ja koulutusta laserteknologiasta sekä laadukas ja nykyaikainen kokoelma useita erilaisia laserlaitteita.

Laserin avulla hoidetaan tehokkaasti ja turvallisesti mm. ikääntymismuutoksia ja aurinkovaurioita, arpia ja aknearpia, pigmenttihäiriöitä sekä kasvojen pintaverisuonia. Laserilla poistetaan myös luomia, syyliä, känsiä ja liikakarvoitusta. Yksilöllisesti suunniteltujen laserhoitojen yhteydessä tarjoamme Pihlajalinna Laser Tilkassa mahdollisuuden ilmaiseen laserhoitajan konsultaatiokäyntiin.
4 palvelua
Ihon laserhoidot Pihlajalinna Laser Tilkassa

Ihon laserhoidot ovat viime vuosina yleistyneet kaikkialla maailmassa. Parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi tarvitaan vuosien kokemus laserteknologiasta ja huippuluokan laitteisto.

Karvanpoisto vastaanottokäynti / pienen alueen hoito

Häiritsevää karvoitusta voi poistaa tehokkaan karvapoistolaserin avulla Pihlajalinna Laser Tilkassa. Uusille asiakkaille tarjoamme myös mahdollisuuden laserhoitoajan maksuttomaan konsultaatiokäyntiin. Valitse konsultaatiokäyntiä varten erikoisalaksi karvanpoisto pieni alue/vastaanotto. Vastaanotolla käydään yhdessä läpi hoitoprosessi ja asiakkaan mahdolliset kysymykset sekä tehdään tarvittaessa koehoito.

Mikäli olen jo käynyt laserhoitajalla ja olet saanut tarvittavat ohjeet, voit varata ajan verkkoajanvarauksen kautta. 

Varaa ilmainen laserhoitajan konsultaatiokäynti Pihlajalinna Laser Tilkassa

Pihlajalinna Laser Tilkassa hoidamme laserin avulla mm. alla olevia esteettisiä ja toiminnallisia ongelmia. Yksilöllisesti suunniteltujen laserhoitojen yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen hoitajan konsultaatiokäyntiin.