Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka / Ihon laserhoidot / Karvanpoisto laserilla

Karvanpoisto laserilla

Jatkuva ihokarvojen nyppiminen ja ajaminen jättää jälkensä ihoon. Karvojenpoisto on myös työlästä. Vahaaminen tai sokerointikaan eivät tuo pysyvää apua.

Karvanpoisto laserilla on pysyvä ratkaisu, joka poistaa myös karvan kasvuun liittyvät ongelmat, kuten karvatupen tulehdukset, ihonäpyt ja ihon värihäiriöt. Karvanpoistossa laserin tietty valonpituus imeytyy voimakkaasti karvan juuressa olevaan tummaan väriaineeseen, joka tuhoaa karvatupin pysyvästi. Onnistuneen lopputuloksen saa aikaan vain sellainen laite, joka tuottaa oikeanlaista valoa.

Laitevalikoiman lisääntyessä asiakkaan on yhä vaikeampaa erottaa niihin liittyviä ominaisuuksia. Myös ammattisanoja sekoitetaan toisiinsa ja varsinkin eri valolähtöisistä hoitomuodoista puhutaan ristiin. Esimerkiksi valoimpulssilaitteet ja laserit ovat kaksi täysin eri asiaa, eikä niitä voi verrata toisiinsa.

Laitteiden ominaisuuksien ymmärtämistä vaikeuttaa myös se, että lasereista puhutaan usein ikään kuin ne olisivat yksi ja sama asia. Valmistajilla on kuitenkin monen tyyppisiä lasereita, jotka on suunniteltu erilaisiin hoitotarkoituksiin. Suurin laitteiden välinen ero on valon tehossa ja sen selektiivisyydessä. Tehokkaat lääketieteelliset laserlaitteet tuottavat erittäin voimakkaana vain yhtä tarkasti määrättyä valon aallonpituutta.

Meillä Pihlajalinna Laser Tilkassa on käytössä kolme erilaista karvanpoistoon soveltuvaa laseria. Hoitotulosten perusteella Alexandriitti-laser on tehokkain ja se soveltuu suurimmalle osalle potilaista. Tarvittaessa voimme käyttää diodi-laseria ja Nd:Yag-laseria. Näiden lasereiden käyttöä harkitaan tapauskohtaisesti esimerkiksi ihon ollessa tummempi tai karvan ollessa vaalea. Tällä hetkellä meillä hoidetaan satoja tyytyväisiä asiakkaita kuukaudessa.

Yksilölliset hoitosuunnitelmat tehdään pitkän ja laajan kokemuksen perusteella. Hoidon turvallisuus, kivuttomuus ja sivuvaikutusten minimointi ovat aina etusijalla. Uudet asiakkaat voivat käydä maksuttomalla konsultaatiokäynnillä ja ennen ensimmäistä hoitokertaa on tarvittaessa mahdollista tehdä myös veloitukseton koehoito. Vastaanotolla käydään yhdessä läpi hoitoprosessi ja asiakkaan mahdolliset kysymykset.

Mikäli varaat aikaa verkkosivujen ajanvarauksen kautta, valitse konsultaatiokäyntiä varten erikoisalaksi ”karvanpoisto pieni alue/vastaanotto”. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa karvanpoistoon ja ajanvaraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Laserpoisto sopii lähes kaikille. Raskaana oleville tai imettäville äideille hoitoa ei kuitenkaan suositella hormonitasapainon vaihtelun vuoksi. Myös ihon voimakas rusketus saattaa olla hoidon este.

1 palvelua
Varaa ilmainen laserhoitajan konsultaatiokäynti Pihlajalinna Laser Tilkassa

Pihlajalinna Laser Tilkassa hoidamme laserin avulla mm. alla olevia esteettisiä ja toiminnallisia ongelmia. Yksilöllisesti suunniteltujen laserhoitojen yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen hoitajan konsultaatiokäyntiin.