Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka / Silmäluomileikkaukset

Silmäluomileikkaukset

Iän myötä silmäluomissa tapahtuu muutoksia, jotka haittaavat jopa näköä. Silmäluomien erilaisia ongelmia voidaan korjata leikkausten avulla. Silmäluomileikkaukset ovat meillä yhä suositumpia, koska niistä saa vaivoihin helpon ja huomattavan avun. Samalla myös kasvojen yleisilme kirkastuu.

Monet huomaavat kasvoissaan selviä vanhenemisen merkkejä jo 30–40-vuotiaana. Ilme on väsynyt ja silmäpussit vaivaavat. Ikääntyminen näkyy herkästi silmäluomissa, koska ylä- ja alaluomen iho veltostuu ja rasvakudos lisääntyy. Silmien normaali avautuminen vaikeutuu, silmät väsyvät helposti ja silmissä voi olla toistuvasti tulehdus. Silmien ympärille tulee myös herkästi ryppyjä. Jos silmäluomet vaivaavat, kannattaa leikkauksen mahdollisuudesta keskustella kirurgin kanssa vastaanottokäynnillä.


Silmäluomileikkaukset suunnitellaan yksilöllisesti ja mahdollisia hoitomenetelmiä ylä-ja alaluomille on useita. Yläluomista voidaan poistaa ylimääräistä ihoa ja rasvaa sekä veitsellä että laserilla. Yläluomileikkauksen yhteydessä voidaan myös tarvittaessa tehdä kulmakarvojen kohotusleikkaus. Alaluomiin muodostuneita silmäpusseja hoidetaan veitsellä, laserilla tai erilaisilla hiontamenetelmillä. Asiakkaan kokonaistilanne arvioidaan vastaanottokäynnillä ja tarvittaessa voidaan tehdä useampi toimenpide samassa leikkauksessa.

Lue lisää yläluomileikkauksestaalaluomileikkauksesta tai alaluomitoimenpiteistä laserilla 

 

1 palvelua
Silmäluomileikkaus

Varaa aika konsultaatiokäynnille verkosta tai puhelimitse.