Etusivu / Palvelut / Iho ja estetiikka / Vuosia nuoremmaksi -ohjelmayhteistyö

Dextra mukana Vuosia nuoremmaksi –ohjelmassa

Vuosia nuoremmaksi -ohjelma perustuu formaattiin 10 Years Younger, joka on Iso-Britanniasta lähtöisin oleva muuttumisleikkiohjelma. Ohjelmaa on tehty yli kymmenessä maassa, ja ohjelma pyörii nyt toista tuotantokautta Suomessa.

Ohjelman jokaisessa jaksossa tavataan yksi rohkea suomalainen, joka on valmis kokemaan muutoksen niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Vuosi nuoremmaksi -ohjelman osallistujat näyttävät syystä tai toisesta ikäistään vanhemmalta. Iän määritys ennen muodonmuutosta tapahtuu julkisella paikalla ihmisvilinässä tehdyllä gallupilla. Muodonmuutoksessa apuun kutsutaan asiantuntijatiimi, jonka avustuksella muuttujan ulkonäkö saadaan taas vastaamaan oikeita ikävuosia. 


Pukeutumisen stylisti Teri Niitti, hiustaitelija Piatu Puhakka ja meikkitaiteilija Piia Hiltunen auttavat muuttujia löytämään oman uuden tyylinsä. Dextran asiantuntijat tekevät ohjelmassa yli 25 erilaista hoitoa, toimenpidettä ja leikkausta joiden aihealueina on iho ja estetiikka, plastiikkakirurgia ja suun terveys. Dextran ammattilaiset ovat mukana toteuttamassa Vuosia nuoremmaksi -ohjelman osallistujien muutosta kaikissa 10 jaksossa. Ohjelman juontajana ja muuttujien tukena toimii Anne Kukkohovi.

Pienilläkin toimenpiteillä on suuri merkitys raikkaan ilmeen ja olemuksen luomisessa. Terve ja puhdas suu, kauniit luonnollisen valkoiset hampaat sekä terve, tasavärinen iho saavat useimmat meistä näyttämään vuosia nuoremmalta. Dextran monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy vaihtoehtoja niin pieniin ilmeen kirkastamiseen kuin suurempiin ulkonäkömuutoksiin. Olemme mukanasi matkalla kohti nuorekkaampaa ja elinvoimaisempaa elämää.

Tutustu Dextran kanta-asiakas tarjouksiin ja ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat mielellään sinua näyttämään vuosia nuoremmalta.

Vuosia nuoremmaksi –ohjelma MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.

Ensimmäisessä jaksossa Johanna kokee huikean muodonmuutoksen ja toisessa jaksossa Pirjo kuoriutui harmaasta hiirulaisesta säihkysääreksi. Ohjelman ainoa mies Esa muuttui oikeaksi hurmuriksi ja Hennalle avautui leikkauksen jälkeen uusi maailma. Tutustu heille tehtyihin toimenpiteisiin ja katso muutoskuvat.

Lue lisää ohjelman verkkosivulta.

vuosianuoremmaksi-ryhma-001-data.png