Etusivu / Palvelut / Lapsettomuusklinikka

Lapsettomuusklinikka

Pihlajalinna Dextra Lapsettomuusklinikalla on käytettävissä alan johtavat ja tunnustetut asiantuntijat, viimeisin teknologia ja tietämys. Lääkäreiden lisäksi tarjolla on koko muun henkilökunnan apu ja asiantuntemus tutkimusten ja hoitojen ja myös raskauden ajan.

Tiedustelut ja ajanvaraus 010 312 106.

Klinikalla annetaan hedelmöityshoitoja kaikille niitä tarvitseville, myös naispareille sekä itsellisille naisille säädösten ja asetusten mukaisesti.

Klinikalla työskentelee neljä lapsettomuuden hoitoihin erikoistunutta gynekologia ja heidän lisäkseen miesten lapsettomuuteen perehtynyt urologi-andrologi. Potilaalle nimetään oma lääkäri, joka huolehtii siitä, että tutkimukset ja hoidot toteutetaan yksilöllisesti potilaan toiveet ja odotukset huomioon ottaen. Pyrimme välttämään turhia tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä analysoimalla tilanne tarkkaan ja ottamalla huomioon aiemmat tutkimukset ja hoidot. Kevyet hoitovaihtoehdot, kuten ovulaation induktio ja inseminaatiohoito, soveltuvat monille ensihoidoksi. Tietyissä tilanteissa on viisainta valita heti koeputkihedelmöityshoito eli IVF.

Klinikka on uranuurtaja kevyemmän IVF-hoidon eli antagonistihoidon kehittäjänä ja toteuttajana Suomessa. Antagonistihoidon etuja ovat hoidon lyhyt kesto, joustavuus, yksilöllinen toteutus, turvallisuus ja hyvät hoitotulokset.

Tutustu Pihlajalinna Dextra Lapsettomuusklinikan palveluihin.

4 palvelua
Lapsettomuushoidot

Pihlajalinna Dextra Lapsettomuusklinikalla asiakkaalle nimetään oma hoitotiimi. Päävastuu hoidosta on yhdellä lääkärillä, mutta tiimityöskentely takaa sen, että hoito pystytään aina toteuttamaan suunnitellulla tavalla. Lapsettomuusklinikalle voi hakeutua kuka tahansa, joka tuntee huolta hedelmällisyydestään. Lähetettä ei tarvita. Perustutkimusten avulla selvitetään lapsettomuuden syitä ja kartoitetaan hoitomahdollisuuksia. Hoidot suunnitellaan yksilöllisesti lääketieteellisin perustein ja potilaan toiveita kunnioittaen. Lapsettomuusklinikan henkilökunta on alansa parhaimmistoa ja laitteet sekä menetelmät ovat osin sellaisia, joita alan muilla toimijoilla ei Suomessa ole.

Perinatologia

Perinatologi on äidin ja lapsen terveydestä ennen synnytystä, synnytyksen aikana ja sen jälkeen huolehtiva lääketieteen asiantuntija

Spermalaboratorio

Sperma-analyysi on miehen osalta usein ensimmäinen askel lapsettomuuden syitä selvitettäessä.
Tutkimukseen voi hakeutua klinikallemme kuka vain, erillistä lähetettä ei tarvita. Ajan voi varata joko soittamalla klinikalle tai varaamalla suoraan netistä kotisivujemme kautta. Tarjolla on myös ilta-aikoja. Sperma-analyysissa tutkitaan muun muassa siittiöiden määrää ja liikkuvuutta, joiden perusteella miehen hedelmällisyyttä voidaan arvioida.