Etusivu / Palvelut / Urheilu ja tapaturma

Urheilu- ja tapaturmaklinikka

Sattuiko? Me autamme diagnoosista kuntoutukseen

Ihminen on luotu liikkumaan. Harva säästyy elämänsä varrella vammoilta ja tapaturmilta. Niiden sattuessa oikea hoito on ensiarvoisen tärkeää. Paras lopputulos saavutetaan, kun hoito tehdään kokonaisvaltaisesti diagnoosista kuntoutukseen.

Oletpa kilpaurheilija tai aktiiviliikkuja, saat meiltä asiantuntevan ja nopean avun nykyaikaisin menetelmin muun muassa polven, olkapään, lonkan, nilkan, käden, selän ja jalkaterän tapaturmien ja vammojen hoitoon.

Pihlajalinnan toimipaikoista löytyvät monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Meillä työskentelee muun muassa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä, liikuntalääketieteen asiantuntijoita ja urheilufysioterapeutteja. He huolehtivat, että saat nopean ja oikean hoidon sekä selkeän kuvan siitä, kuinka hoitosi etenee. Liikunta- ja urheilupsykologin palvelut nopeuttavat kuntoutumisprosessia ja tukevat urheilijan psyykkistä valmentautumista.

Ajanvaraus

Pääset lääkäreidemme vastaanotolle jonottamatta varaamalla ajan verkosta tai soittamalla valtakunnalliseen ajanvaraukseen numeroon 030 6060. Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla urheilijoita ja urheilevia junioreita palvelee lisäksi sairaanhoitaja. Sairaanhoitajalta saat ohjausta ja neuvontaa kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa urheilijan tarpeet huomioiden.

Sairaanhoitajan tavoitat numerosta:
Maikku Lehtonen 050 512 9877 (Pirkanmaa) ja Milla Enberg 040 631 2826 (Uusimaa)


Löydä lähin Pihlajalinnan toimipiste

Urheilu- ja tapaturmaklinikkamme palvelut ovat saatavilla Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Palvelut kattavat myös kuntoutuksen ja seurannan. Paikkakuntasi toimipisteet löydät tästä linkistä.

Pihlajalinna Dextra  päivystys on avoinna vuoden jokaisena päivänä ma-la 7–22 ja su 9–22.
Pihlajalinna Koskiklinikan päivystys on avoinna ma-pe 8-20, la-su 10-16.

Päivystykseen voi tulla myös ilman ajanvarausta. 

1 palvelua
Urheilu- ja tapaturmaklinikan lääkärit ja asiantuntijat

Vamman tai tapaturman sattuessa oikea hoito on ensiarvoisen tärkeää. Kokonaisvaltainen hoito diagnoosista kuntoutukseen takaa parhaimman lopputuloksen. Oletpa kilpaurheilija tai aktiiviliikkuja, saat asiantuntevan hoidon Pihlajalinna Urheilu- ja tapaturmaklinikalla nykyaikaisin menetelmin muun muassa polven, olkapään, lonkan, nilkan, käden, selän ja jalkaterän kipuihin.