Etusivu / Tietoa meistä

Palveleva Pihlajalinna

Pihlajalinna-konserni on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, vakuutusyhtiöt sekä julkisyhteisöt. Julkisyhteisöille kuten kunnille ja kuntayhtymille tuotamme julkisen palvelun piirissä olevia sosiaali- ja terveyspalveluja. Pihlajalinna maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Tarjoamme palveluja lääkärikeskuksissa ja terveysasemilla, hammasklinikoilla sekä sairaaloissa ympäri Suomen. Tuotamme Dextra- ja ITE-nimisissä yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa lääkärivastaanottojen lisäksi muun muassa monipuolisia kirurgisia palveluita, päivystyspalveluita, työterveyshuoltoa ja suunterveydenhoitoa.

Pihlajalinna-brändin alla konserni tarjoaa julkisyhteisöille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, muun muassa kokonaisulkoistuksia ja terveysasemaulkoistuksia, joiden tarkoituksena on julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä tuottaa kustannustehokkaasti parempia palveluita asiakkaille.

Henkilökuntaamme kuuluu yli 4 400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Me kaikki Pihlajalinnassa suhtaudumme työhömme innostuneesti. Välitämme asiakkaistamme ja hoidamme jokaisen ihmisen lämmöllä ja inhimillisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Pihlajalinna laajentuu tämän ja ensi vuoden aikana yli 10 uudelle paikkakunnalle ympäri Suomea. Samalla vaihdamme Dextra- ja ITE-lääkäriasemien sekä Dextra-sairaaloiden nimeksi Pihlajalinna.

 

 

Pihlajalinna_logo_RGB.jpg