Etusivu / Tietoa meistä

Palveleva Pihlajalinna

Pihlajalinna-konserni on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille sekä julkisyhteisöille eli esimerkiksi kunnille ja sairaanhoitopiireille.

Tarjoamme palveluja lääkärikeskuksissa ja terveysasemilla, hammasklinikoilla sekä sairaaloissa ympäri Suomen. Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa tuotamme muun muassa yleis- ja erikoissairaanhoidon palveluita, päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita sekä työterveyshuollon ja suunterveydenhoidon palveluita.

Pihlajalinna-brändin alla konserni tarjoaa julkisyhteisöille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, muun muassa kokonaisulkoistuksia ja terveysasemaulkoistuksia, joiden tarkoituksena on julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä tuottaa kustannustehokkaasti parempia palveluita asiakkaille.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma ja eri asiantuntijoiden toimiva yhteistyö takaavat jokaiselle potilaalle parhaan mahdollisen hoidon. Myös tutkimukset ja toimenpiteet tehdään ensiluokkaisilla menetelmillä, ja siksi potilaittemme toipuminen on nopeaa ja sairaalassaoloaika mahdollisimman lyhyt.

Odotamme Pihlajalinnan liikevaihdon ylittävän 400 miljoonaa euroa vuonna 2016, ja henkilökuntaamme kuuluu yli 4 200 terveydenhuollon ammattilaista. Me kaikki Pihlajalinnassa suhtaudumme työhömme innostuneesti, ja välitämme potilaistamme ja hoidamme jokaisen ihmisen lämmöllä ja inhimillisesti nyt ja tulevaisuudessa.