Etusivu / Tietoa meistä / Liiketoimintasegmentit ja palvelualueet

Liiketoimintasegmentit ja Palvelualueet

Pihlajalinna-konsernilla on kaksi toimintasegmenttiä: Lääkärikeskukset ja erikoissairaanhoito sekä Perusterveyden- ja sosiaalihuollon palvelut.

Lääkärikeskukset ja erikoissairaanhoito (L & E) -segmentti tuottaa lääkärikeskuksissa ja sairaalayksiköissä yleis- ja erikoislääkäripalveluita, kirurgisia palveluita sekä työterveyshuollon ja suunterveydenhoidon palveluita. Segmentin asiakkaita ovat kaikkiin ikäryhmiin kuuluvat yksityishenkilöt, yritykset, elinkeinonharjoittajat, liikelaitokset, kaupungit, kunnat ja muut julkisen sektorin yhteisöt sekä yhdistykset ja säätiöt. Segmentin yksiköt ovat toimineet vuodesta 2013 lähtien Dextra-brändin alla.

Konserni tarjoaa lääkärikeskuksissaan muun muassa yleis- ja erikoislääkäreiden, sairaanhoitajien, fysioterapeuttien ja psykologien palveluita. Konsernin tavoitteena on kasvattaa Dextra-ketju valtakunnalliseksi toimijaksi ja tarjota asiakkaille täyden palvelun lääkärikeskuksia, joista saa monipuoliset terveydenhoitopalvelut sekä suunterveydenhoito- että työterveyshuoltopalvelut kaikki yhdestä paikasta.

Perusterveyden- ja sosiaalihuollon (P & S) -segmentti tuottaa palveluita julkisyhteisöille Pihlajalinna-brändin alla. Palvelutarjontaan kuuluvat perusterveyden- ja sosiaalihuollon palvelut sekä hoivapalvelut toteutettuina joko kokonaisulkoistuksina, terveysasemaulkoistuksina, työvoimapalveluina tai erillisinä hoivapalveluyksikköinä. Palvelut kunnille tuotetaan pääasiassa näiden osoittamissa tiloissa. Muun muassa Omapihlaja-terveysasemat ja suuri osa hoivapalveluista toimivat kuitenkin omissa tiloissaan.