Etusivu / Tietoa meistä / Palveluseteli

Palveluseteli


Pihlajalinna Koskiklinikka tarjoaa Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven asukkaille hoitoa palvelusetelillä.

Palvelusetelit Tampereen kaupungin asukkaille

Koskiklinikka tarjoaa Tampereen kaupungin asukkaille seuraavia palvelusetelituotteita:
• Gynekologian konsultaatiot
• Ihotautilääkärin konsultaatiot
• Kardiologin konsultaatiot

Tampereen kaupungin terveyskeskuslääkäri arvioi asiakkaan hoidon tarpeen sekä kirjoittaa palvelusetelin, jonka perusteella voi varata ajan Koskiklinikan asiakaspalvelusta numerosta 010 312 149.

Kullekin myönnettävälle palvelusetelille on määritelty tietty arvo. Asiakas maksaa Koskiklinikan hinnan ja palvelusetelin välisen erotuksen omavastuuosuutena, joka peritään käynnin yhteydessä. Tarkempaa tietoa hinnoista saat palveluseteliportaalista www.smartum.fi.

Mikäli Sinulla ei ole vastaanottotilanteessa mukana palveluseteliä, joudut maksamaan käynnin itse. Kun menet vastaanotolle, muista siis ottaa mukaan palveluseteli sekä käyntiä varten sinulle terveyskeskuksesta annettu lähete ja muut aineistot, kuten sydänfilmit, röntgenkuvalausunnot ja muut potilastiedot.

 

Palvelusetelit Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven asukkaille

Koskiklinikka sekä Koskisairaala tarjoavat Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven asukkaille useita palvelusetelituotteita. Tutustu kotikuntasi palvelusetelituotteisiin sekä niiden käyttöön internetsivuilla:

Kangasala
Lempäälä
Nokia
Pirkkala
Ylöjärvi

Asiakkaan kotikunnan terveyskeskuslääkäri arvioi hoidon tarpeen sekä kirjoittaa palvelusetelin, jonka perusteella voi varata ajan Koskiklinikan asiakaspalvelusta numerosta 010 312 149.

Kullekin tuotteelle myönnettävälle palvelusetelille on määritelty tietty arvo. Myös omavastuuosuudet löydät Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven internetsivuilta.

Mikäli sinulla ei ole vastaanottotilanteessa mukana palveluseteliä, joudut maksamaan käynnin itse. Kun menet vastaanotolle, muista siis ottaa mukaan palveluseteli sekä käyntiä varten sinulle terveyskeskuksesta annettu lähete ja muut aineistot, kuten sydänfilmit, röntgenkuvalausunnot ja muut potilastiedot.