Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset

Kirurgiset palvelut

Pihlajalinna sairaalat - parempaa huomista!

Pihlajalinnan sairaaloissa sinua hoitavat maamme parhaat asiantuntijat. Leikkaavat kirurgit ovat oman alansa kokeneita erikoislääkäreitä ja muu hoitohenkilökunta ammattitaitoista ja leikkaustoimintaan hyvin perehtynyttä. Pihlajalinnan sairaaloihin pääsee pääsee helposti, nopeasti ja jonottamatta ja leikkauksen ajankohta sovitaan potilaan oman aikataulun mukaan.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme vakuutusasiat tarvittaessa joustavasti potilaan puolesta. Leikkaukseen voi hakeutua Pihlajalinnan erikoislääkärin vastaanoton kautta tai suoraan lääkärin lähetteellä.

Varaa aika lääkärille

Lääkäreidemme vastaanotolle pääset joustavasti ja jonottamatta tilaamalla ajan suoraan näiltä sivuiltamme tai puhelimitse 030 6060. Valtakunnallinen ajanvarauksemme palvelee maanantaista perjantaihin klo 7.00-20.00, lauantaisin 8.00-16.00 ja sunnuntaisin 9.00-17.00. Toimipistekohtaiset aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä.

Ajan peruminen

Mahdollisesta esteestä pyydämme ilmoittamaan edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä käyntimaksun tai osan käyntimaksua.

16 palvelua
Gynekologiset leikkaukset

Gynekologisia toimenpiteitä ja leikkauksia kuten kohdunpoistoja, virtsankarkailun korjausleikkauksia ja sterilisaatioita tehdään Pihlajalinna Koskiklinikalla Tampereella sekä Pihlajalinna Laser Tilkassa Helsingissä.

Gynekologiset toimenpiteet

Gynekologisia toimenpiteitä ovat erilaiset kohdunsuun tutkimukset ja hoidot, kuten tähystys ja sähkösilmukkahoito.

Kuulonparannusleikkaus

Pihlajalinna Laser Tilkka leikataan vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia. Korvakirurgitiimillä on käytössään alan viimeisin tekniikka. Huippulaitteet ja tekniikka, kuten uudet hienomekaaniset välikorvaproteesit ja laser, lisäävät sekä leikkauksilla saatua hyötyä ja niiden turvallisuutta että lyhentävät leikkaukseen käytettävää aikaa.

Lasten kirurgia

Lastenkirurgian on oma erikoisalansa ja lastenkirurgit auttavat muun muassa erilaiten pattien poistossa, nivustyräleikkauksissa ja urologisissa leikkauksissa.

Lasten ortopedia

Lasten- ja nuorten ortopedit tutkivat ja hoitavat kasvuikäisten tuki- ja liikuntaelin sairauksia, vikoja vammoja ja niiden jälitiloja. Yleisimpiä lasten ortopedian ongelmiat ovat tapaturmat, nivelongelmat, tukielimistön tulehdukset ja kasvuun ja kehitykseen liittyvät häiriöt tuki- ja liikuntaelimistössä.

Neurokirurgia

Neurokirurgia on erikoistunut keskushermoston, kuten selkä- ja kaularangan leikkaushoitoon. Kaula- ja lannerangan välilevypullistuman korjausleikkaus on tyypillinen neurokirurgin tekemä toimenpide.