Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset / Korva- ja nenätoimenpiteet

Korva-, nenä- ja kurkkutautien toimenpiteet

Hoidamme monipuolisesti korva-, nenä- ja kurkkutauteja vauvasta vaariin. Yleisimpiä hoidettavia vaivoja ovat esimerkiksi korvatulehdukset, nenän sivuontelotulehdukset, tukkoinen nenä, kuorsaus, äänihäiriöt, huimaus, kuulonlasku ja korvien soiminen.

Jos potilaan vaiva edellyttää leikkausta, se voidaan tehdä Pihlajalinnan sairaaloissa. Teemme muun muassa korvien putkituksia sekä kitarisa- ja nielurisaleikkauksia. Nenä ja sivuonteloiden tähystysleikkauksella voidaan hoitaa ja ehkäistä toistuvia sivuontelotulehduksia, polyyppeja. Myös kuorsaukseen liittyviin ongelmiin on tehokas leikkaushoito.

Teemme lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkassa vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia hyödyntäen alan viimeisintä tekniikkaa.

Saatavilla ovat myös erilaiset laboratoriotutkimukset ja kuvantamispalvelut.
2 palvelua
Kuulonparannusleikkaus

Pihlajalinna Laser Tilkka leikataan vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia. Korvakirurgitiimillä on käytössään alan viimeisin tekniikka. Huippulaitteet ja tekniikka, kuten uudet hienomekaaniset välikorvaproteesit ja laser, lisäävät sekä leikkauksilla saatua hyötyä ja niiden turvallisuutta että lyhentävät leikkaukseen käytettävää aikaa.