Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset / Suonikohjut / Suonikohjujen ultraäänitutkimus

Suonikohjuhoidon esitutkimus

Ultraäänitutkimus tehdään aina ennen suonikohjujen hoitoa. Suonikohjujen esitutkimuksen avulla selvitetään jalkojen syvien ja pinnallisten laskimoiden tila. Samalla varmistetaan, ettei laskimoissa ole tukoksia. Ultraäänen avulla löydetään sellaisetkin suonikohjut, jotka eivät näy päällepäin.

Ultraäänen tuloksista piirrettään laskimokartta, jonka avulla nähdään viallisten laskimoiden sijainti ja lukumäärä. Hoitomuoto (tähän linkki) valitaan kartan tulosten mukaisesti. Samalla voidaan antaa hoidon kustannusarvio.
Tutkimuksessa jalkojen ihon päällä liikutetaan ultraäänianturia, jonka avulla näkyy kuva tutkittavasta alueesta. Tutkimus on vaaraton ja kivuton. Se kestää noin 10–15 minuuttia, jonka jälkeen tutkimuksen tulokset käydään läpi lääkärin kanssa. Tutkimus tehdään aina seisten. Siihen ei tarvitse valmistautua etukäteen, ja arkeen palaaminen on mahdollista heti tutkimuksen jälkeen. Varsinaiseen suonikohjujen hoitoon pääsee nopeasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Meillä Pihlajalinnassa ultraäänitutkimukseen voi varata ajan  suoraan ilman erillistä vastaanottokäyntiä tai lähetettä.

1 palvelua
Suonikohjuhoidon esitutkimus

Uusia suonensisäisiä ultraääniohjattuja vaahtoruiskutus- ja laserhoitoja tehdään Pihlajalinna Laser Tilkassa Helsingissä ja Pihlajalinna Koskiklinikalla Tampereella sekä Pihlajalinna Itessä Joensuussa. Toiminnalliset ja esteettiset haitat voidaan hoitaa lähes kivuttomasti vastaanotolla ja hoidon jälkeen potilas voi jatkaa normaalia arkeaan. Voit varata ajan suoraan suonikohjujen esitutkimukseen.