Etusivu / Yrityksille / Ajankohtaista / Ensiapukoulutukset

Ovatko henkilöstönne ensiaputaidot ajan tasalla?

Järjestämme hätäensiapukursseja asiakkaillemme

KAMPANJAHINTAAN 75 eur/hlö* (+alv 24 % )

Hätäensiapukurssi (kesto 4 tuntia)

Kurssi antaa valmiudet ensiavun perustaitoihin, valmiuksiin, jotka jokaisella pitäisi olla hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita. Hätäensiapukurssi on voimassa 3 vuotta ja se sopii myös ensiavun kertauskurssiksi, jolla voi kerrata voimassaolevan ensiavun perus- tai jatkokurssin. Kurssille voi osallistua myös ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Kurssin sisältö:

• Auttamistoiminta tapahtumapaikalla tapaturman, onnettomuuden tai sairauskohtauksen sattuessa
• Tapaturmien ehkäisy
• Hätäensiavun perusteet:
- Tajuttomalle annettava ensiapu
- Peruselvytys
- Verenkierron häiriötila (sokki)
- Verenvuodon tyrehdyttäminen

*Hinta sisältää opetuksen, yksilöllisen ohjauksen, harjoituksissa käytettävät materiaalit sekä työpaikan ja SPR:n ensiapukoulutettujen rekisteriin pääsemisen. Ryhmäkoko enintään15 henkilöä. Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 10 henkilöä.

Oma hätäensiapukurssi työpaikallenne hintaan 750 eur / 15 hlöä / kurssi (+ alv 24 %), lisätietoja elisa.lehtinen@pihlajalinna.fi

Kouluttaja

Suomen Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK), jonka pohjakoulutuksena on sairaanhoitajan tai terveyden/työterveyshoitajan tutkinto. Kurssisisältö ja kouluttaja (ETK) täyttävät Kela:n edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta.

Ilmoittaudu tästä.

Sitovat ilmoittautumiset 1 vk ennen kurssin alkua.