Etusivu / Yrityksille / Työterveys- ja työhyvinvointipalvelut

Työterveys- ja työhyvinvointipalvelut

Pihlajalinna Työterveys tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia työterveys- ja työhyvinvointipalvelut ja on yritysten kannattavuutta tukeva kumppani. Tiiviillä yhteistyöllä ja yhdessä asiakasyrityksen kanssa laaditun toimintasuunnitelman avulla luodaan edellytykset henkilöstön terveyden ja työkyvyn tehokkaaseen tukemiseen. Oikea-aikaisilla ja oikein suunnatuin toimin pyrimme vähentämään henkilöstön sairauspoissaoloja ja ehkäisemään ennenaikaiset työkyvyttömyyseläkkeet. Sitoudumme edistämään asiakasyritystemme strategisia tavoitteita. Näin hyötyvät sekä henkilöstö, että yritys: yrityksen tulos paranee ja henkilöstön työtyytyväisyys lisääntyy.

Kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin ja työterveyden tukemisen toteutamme moniammatillisen tiimin avulla. Tiimissämme on työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti, työ- ja organisaatiopsykologi sekä ravitsemusterapeutti.

Avoin ja keskusteleva yhteistyö asiakasyrityksen henkilöstöjohdon kanssa on tärkeä osa toimintaamme, jolla mahdollistetaan vaikuttava ja nopeasti reagoiva toiminta ja luodaan edellytykset hyvälle, rakentavalle kumppanuudelle.

Pihlajalinna Työterveydessä on pitkä kokemus eri toimialoilla toimivien asiakkaiden työterveyspalveluista. Olemme edelläkävijä varhaisen tuen ja työkyvyn hallinnan mallien kehittämisessä. Yksilölliseen, hyvään palveluun ja korkeaan laatuun pyrkivä toimintatapamme on johtanut pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Myös tehokas ja nopea sairaudenhoito vähentää sairauslomien tarvetta. Lääkärin vastaanotolle Pihlajalinnassa pääsee jopa samana päivänä. Työterveyssopimuksen sairaanhoidon sisältö on aina yksilöllinen, asiakasyrityksen kanssa yhteistyössä rakennettu.