Etusivu / Pihlajalinnan, valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja toimittaja Hanna Jensenin yhteisnäyttely pääkirjasto Metsossa Tampereella
Ajankohtaista
10.1.2017

Pihlajalinnan, valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja toimittaja Hanna Jensenin yhteisnäyttely pääkirjasto Metsossa Tampereella

”Olin mieheni Saulin kanssa hautausmaalla ja huomautin, että orvokit olivat menneet haudalla huonoksi. Sauli kyykistyi ja repi kaikki haudan kukat pois. Hän kauhistui tekoaan itsekin. Siitä se alkoi."

Tervetuloa tutustumaan valokuvaaja Meeri Koutaniemen, toimittaja Hanna Jensenin ja Pihlajalinnan yhteisen valokuvanäyttelyyn Tampereen pääkirjasto Metsoon. Näyttely on avoinna ma 9.1. – la 28.1. ja löytyy kirjaston uusitusta näyttelytilasta pohjakerroksesta.

Taustaa:

Pihlajalinna on tehnyt yhteistyötä valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja toimittaja Hanna Jensenin kanssa yhteisen valokuva- ja tarinaprojektin merkeissä. Syyskuussa kansallisella Muistiviikolla julkaistu, muistisairauksista kertova projekti yhdistää muistisairaiden, omaisten ja Pihlajalinnan henkilökunnan valokuvia ja koskettavia tarinoita niiden takana. Valokuvat ja haastattelut toteutettiin Ikipihlaja Kuusamassa Kokemäellä talvella 2016.

Lisätietoja ja materiaalipyynnöt:

Jatta Tuomikoski
Viestintäpäällikkö
Pihlajalinna-konserni
jatta.tuomikoski@pihlajalinna.fi
p. 044 33 89 130