Hätäensiapukurssit keväällä 2019

Ovatko henkilöstönne ensiaputaidot ajan tasalla? Tarjoamme työpaikan ensiapuvalmiuden päivittämiseen ja ylläpitämiseen hätäensiapukoulutusta työterveyden asiakkaillemme.

Hätäensiapukurssi (8t)

Kurssi antaa valmiudet ensiavun perustaitoihin, valmiuksiin, jotka jokaisella pitäisi olla hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita.

Hätäensiapukurssi on voimassa 3 vuotta ja se sopii myös ensiavun kertauskurssiksi, jolla voi kerrata voimassaole-van Ensiavun perus- tai jatkokurssin. Kurssille voi osallistua myös ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Kurssin sisältö

• Auttamistoiminta tapahtumapaikalla tapaturman, onnettomuuden tai sairauskohtauksen sattuessa
• Tapaturmien ehkäisy
• Hätäensiavun perusteet: tajuttomalle annettava ensiapu, peruselvytys, verenkierron häiriötila (sokki), verenvuodon tyrehdyttäminen ja äkilliset sairauskohtaukset

Aika ja paikka

Vaihtoehto 1: perjantai 22.3.2019 klo 8-16
Vaihtoehto 2: torstai 11.4.2019 klo 12-16 & perjantai 12.4.2019 klo 8-12
Pihlajalinna Hämeenlinna, neuvotteluhuone 3. krs. Raatihuoneenkatu 10, 13100 Hämeenlinna

Hinta 110 € / hlö (+ alv 24 %)
Erillinen kurssitodistus 10 € (+ alv 24 %)

Ryhmäkoko on enintään 15 henkilöä. Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 10 henkilöä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttaja on Suomen Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK), jonka pohjakoulutuksena on sairaanhoitajan tai terveyden/työterveyshoitajan tutkinto. Kurssisisältö ja kouluttaja (ETK) täyttävät Kela:n edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta.

Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostitse heidi.syysmaki@pihlajalinna.fi.

Peruutukset 5 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista perimme kurssihinhan. Hätäensiapukurssi antaa pätevyyden työpaikan ensiapuvalmiuteen ja on voimassa kolme vuotta. Osallistu val-miille kursseillemme tai tilaa oma ensiapukurssi työpaikallesi.

Lisätietoja antavat työterveyshoitajat Heidi Syysmäki tai Anu Heikkinen p. 010312011,
etunimi.sukunimi@pihljajalinna.fi