Ajanvarausohjeet hengitystieoireisille asiakkaille

Mikäli sinulla on ylähengitystieinfektion oireita, lue nämä ohjeet huolellisesti ennen ajan varaamista.

Jos sinulla on ylähengitystieinfektion oireita, kuten flunssaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, älä varaa aikaa verkosta, vaan soita asiakaspalveluumme 010 312 010. Olemme keskittäneet hengitystieinfektioiden hoidon tiettyihin toimipisteisiin ja tiettyihin kellonaikoihin, joten asiakaspalvelumme osaa ohjata sinut heti oikeaan paikkaan.

Näillä toimenpiteillä ja järjestelyillä pyrimme suojelemaan asiakkaita, hoitavia lääkäreitä ja muuta henkilöstöä ja ehkäisemään koronaviruksen leviämistä.

Ajanvarausohjeet hengitystieinfektio-oireisille asiakkaille:

  • Jos sinulla on hengitystieinfektio-oireita, kuten flunssaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, voit hyödyntää etäpalveluitamme: Pihlajalinna-terveyssovellus sekä etävastaanotot ajanvarauksella.
  • Jos kärsit hengitystieinfektio-oireista ja haluat tulla lääkärin vastaanotolle lääkärikeskukseen, varaa aika puhelimitse numerosta 010 312 010. Löydät täältä tiedot lääkärikeskuksista, joissa hoidetaan ylähengitystieinfektio-oireisia asiakkaita.
  • Tarvittaessa vastaanotto voidaan järjestää myös puhelimitse. Ole siinäkin tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010.

Kerrothan asiakaspalvelulle hengitystieoireistasi tai flunssastasi myös silloin, kun olet varaamassa vastaanottoaikaa jonkun muun syyn vuoksi.

Ohjeistamme asiakkaitamme erityiseen tarkkuuteen siinä, ettei lääkärikeskukseen saa tulla hengitystieoireisena ennalta ilmoittamatta.

Poikkeuksellinen aika saattaa herättää erilaisia huolia ja pelkoja sekä koetella jaksamista ja toimintakykyä. Älä jää yksin kysymystesi kanssa, sillä voimme ratkoa niitä yhdessä.

Ennen vastaanotolle saapumista lue myös nämä toimintaohjeet.