Mielen huoli -linja päivystää koko lomakauden

Mielen huoli -linja toimii etäpalveluna ja on avoinna arkisin klo 7–18 myös koko lomakauden ajan. Voit ottaa linjaan yhteyttä soittamalla linjan numeroon 010 312 023 (hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), Terveyssovelluksesta chatin kautta tai varaamalla ajan Mielen huoli -hoitajalle verkkoajanvarauksestamme.

Mielen huoli -linjasta saat apua pieniin ja suuriin mieltä painaviin asioihin jopa saman päivän aikana. Voit keskustella ammattilaisen kanssa kotisohvalta, mökiltä tai vaikkapa ulkomaan lomareissulta. Mielen huoli -hoitajat ovat psykiatrisia sairaanhoitajia, joilla on lisäksi lyhytterapiakoulutus.

Mielen huoli -hoitajan videovastaanotto 45 min 92,50 € (+ palvelumaksu 8,50 € ja kantamaksu 2,30 €)

Lyhytterapian voit aloittaa tarvittaessa heti

Lyhytterapiassa tapaat koulutetun mielenterveystyön ammattilaisen videovastaanotolla. Lyhytterapia on helposti ja nopeasti saavutettavaa tavoitteellista keskusteluapua äkilliseen ongelmaan. Se soveltuu esimerkiksi ihmissuhde- ja itsetunto-ongelmiin, masennusoireisiin, vanhemmuuteen liittyviin haasteisiin tai nuoruusiän kriiseihin. Lyhytterapia jakso voi kestää 5-20 käyntikertaa riippuen käsiteltävästä aiheesta. Varaa aika lyhytterapiaan verkkoajanvarauksestamme.

Lyhytterapia videovastaanottona 45 min 99,50 € (+ palvelumaksu 8,50 € ja kantamaksu 2,30 €)
Lyhytterapia 10 kerran sarjakäynti 890 € (+ palvelumaksu 8,50 € ja kantamaksu 2,30 €)