Pihlajalinna 2022 Jääkiekon MM-kisoissa

Pihlajalinna on vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani. Pihlajalinna huolehtii pelaajien ja kiekkokansan terveydestä koko turnauksen ajan.

Huippuosaamista urheiluvammojen ja tapaturmien hoitoon

Pihlajalinna hoitaa kuntoon ammattiurheilijat sekä harrastajat. Meille on tärkeää urheilijan hyvinvoinnin tukeminen ja vammojen ennaltaehkäisy. Haluamme myös varmistaa, että urheilijat pääsevät nopeasti tutkimuksiin, hoitoon ja tarpeen mukaan kuntoutukseen.

Pihlajalinna tarjoaa monipuoliset terveyspalvelut pelaajille sekä kiekkokansalle. Sairaalamme ja lääkärikeskuksemme tarjoavat kansainvälisesti huipputason ortopediaa ja liikuntalääketieteen osaamista.

Jääkiekon MM-kisojen urheilijoita hoitavat luotetut, alan parhaat lääketieteen ammattilaiset.

Palvelumme urheilijoille, penkkiurheilijoille ja harrastajille

Tapaturmapäivystys | Ortopedia | Käsikirurgia | Fysioterapia | Lääkärien vastaanotot | Urheiluklinikka

Ajankohtaista

MM-kisat Helsingissä ja Tampereella 13.-29.5.2022.

Pihlajalinna on 2022 Jääkiekon MM-kisojen vastuullinen yhteistyökumppani

Lataa lääkäri puhelimeesi

Ortopedille, fysiatrille tai muulle lääkärille etänä? Pihlajalinna Terveyssovelluksen etävastaanotot ovat avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pääset lääkärin tai hoitajan etävastaanotolle myös ilman ajanvarausta.

Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.

Lue lisää etävastaanotosta

Pihlajalinna palvelee ja päivystää MM-kisojen ajan

Pihlajalinna palvelee kiekkoväkeä kisojen ajan ja päivystää joka päivä, myös viikonloppuisin. Tampereella Pihlajalinna Koskikeskuksen ja Kelloportin (entinen Pohjola Sairaala) toimipisteet ovat hyvin lähellä Nokia Arenaa ja muita keskeisiä tapahtumapaikkoja.

Helsingissä Pihlajalinna Dextra Munkkivuori ja Pikku-Huopalahti (entinen Pohjola Sairaala) päivystävät iltaan asti myös viikonloppuisin.

Löydä sinua lähin Pihlajalinna