Ihon pinnoitushoito Pihlajalinna Ite Joensuussa

Pinnoitushoito on kemiallinen kuorinta, joka uudistaa ja tasoittaa ihoa. Pihlajalinna Ite Joensuussa saat nyt ensimmäisen hoitokerran (norm. 110 €) jälkeen seuraavista hoidoista -30%!

Pinnoitushoidolla eli kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa useita iho-ongelmia tehokkaasti. Medikaalisella pinnoitushoidolla on kokonaisvaltainen pintaa tasoittava ja kirkastava vaikutus ilman pitkää toipumisaikaa ja pitkittynyttä punoitusta.

Varaa aika

Tasoita ihoa ja vaalenna pigmenttimuutoksia

Pinnoitushoito parantaa ihon hyvinvointia poistamalla kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia sekä supistamalla ihohuokosia. Hoidolla voidaan tasapainottaa aknea sekä rauhoittaa tulehtunutta ja herkkää ihoa. Pinnoitushoito tehoaa erinomaisesti ihon epätasaisiin pigmenttimuutoksiin eli hyperpigmentaatioihin, joita voidaan vaalentaa tehokkaasti. Hoito sopii hyvin myös ikääntyvän ihon hoitoon ja tasoittamiseen.

PHformulan patentoidun kuljetinaineyhdisteen ansiosta hapot saadaan imeytettyä syvemmälle ihosolukkoon. Iho lähtee vahvasti uusiutumaan ja hoidosta saadaan maksimaalisia tuloksia.

Lempeällä metodilla erinomaiset tulokset

Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä kevyenä tai voimakkaampana asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Voimakkaampien kuorintojen jälkeen iho voi punoittaa ja hilseillä. Pinnoitushoidossa ihon pintaan ei tehdä suurta traumaa, jolloin iho ei lähde isosti hilseilemään. Medikaalisen tason hoidolla saadaan erinomaisia tuloksia ilman pitkää toipumisaikaa ja pitkittynyttä punoitusta.

Kemiallinen kuorinta aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa ja tekee ihosta kimmoisamman ja kiinteämmän. Tästä syystä hoitoja on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin. Kuorintakertojen määrä riippuu hoidettavasta ongelmasta. Kevyemmissä kuorinnoissa paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito tehdään muutaman kerran vuodessa 3–5 kerran sarjahoitona.

Pihlajalinna Ite Joensuussa saat nyt ensimmäisen pinnoitushoitokerran (norm. 110 €) jälkeen seuraavista hoidoista -30%. Tarjous on voimassa 30.4.2022 asti.

Sopiiko pinnoitushoito minulle?

Henkilökohtaisessa konsultaatiossa asiantuntijamme kartoittaa tilanteesi perusteellisesti ja tekee sinulle parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman.

Pihlajalinna Ite Joensuussa sinua palvelee iho-ongelmiin ja esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja-kosmetologi Jenny Alastalo.

Varaa aika

Lue lisää ihonhoidon palveluista ja esteettisistä hoidoista Pihlajalinna Itessä