Punkit ovat liikkeellä! Punkkirokote nyt alkaen 53 €

Punkkirokote suojaa punkkien levittämältä puutiaisaivotulehdukselta eli TBE:ltä. Pihlajalinnan asiakkuusohjelman jäsenenä saat punkkirokotteen etuhintaan!

Yksikin punkin purema voi aiheuttaa TBE:n eli puutiaisaivotulehduksen - huolehdithan siis omat sekä perheesi punkkirokotukset kuntoon!

Punkkirokotuksen hinta alkaen 53 €

• Asiakkuusohjelman jäsenille aikuisen rokotus 53 €* (norm. 55 €-67,37 €)
• Lapsen (1–11 v) rokotus 50 €

*Alennettu hinta koskee yhtä punkkirokotuskertaa. Tarjous on voimassa 30.9.2023 asti.

Asiakkuusohjelmaamme voi liittyä Pihlajalinna Terveyssovelluksessa tai Oma Pihlajalinna- palvelussa. Liittyminen on maksutonta.

Punkkirokote Punkkibussista ja lääkärikeskuksista

Saat punkkirokotteet helposti ja nopeasti ilman ajanvarausta Pihlajalinnan Punkkibussista. Katso Punkkibussin aikataulu osoitteesta punkkibussi.fi ja löydä lähin rokotuspaikkasi.

Voit myös varata itsellesi sopivan ajan Pihlajalinnan lääkärikeskukseen. Varaa aika helposti ja nopeasti verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Punkkirokotusohjelma

Punkkirokotuksen perusrokotesarja koostuu kolmesta rokoteannoksesta, joista kaksi ensimmäistä annosta on hyvä ottaa ennen punkkikauden alkua.

Toinen rokote annetaan 2 viikkoa – 3 kuukautta ensimmäisen rokotteen jälkeen, ja kolmas annetaan 5–12 kuukauden jälkeen toisesta rokotteesta. Rokotussuojan ylläpito on ensiarvoisen tärkeää, sillä kesken jäänyt rokotusohjelma ei anna suojaa TBE-viruksen tarttumiselta. Punkkirokotus voidaan antaa yli 1-vuotiaille lapsille.

Rokotusohjelma_punkki

Lue lisää