Suojaudu puutiaisaivokuumeelta! Punkkirokotus nyt vain 39 €

Punkkirokote suojaa punkkien levittämältä TBE:ltä eli puutiaisaivotulehdukselta eli puutiaisaivokuumeelta. Rokottautumalla nyt saat täyden suojan ensi kesää varten.

Yksikin punkin purema voi aiheuttaa TBE:n eli puutiaisaivotulehduksen – huolehdithan siis omat sekä perheesi punkkirokotukset kuntoon.

Punkkirokotuksen hinta 39 €*

Punkkirokotteen saat tarjoushintaan Punkkibussista sekä lääkärikeskuksista. Toimi nopeasti niin ehdit saamaan kaksi ensimmäistä rokotesarjan rokotetta tarjoushintaan.

Punkkirokote on kolmen rokotteen sarja, johon tulee ottaa:
• 2. vahvistusrokote 1–3 kk kuluttua ensimmäisestä rokotteesta
• 3. vahvistusrokote 5–12 kk kuluttua toisesta rokotteesta.

*Norm. 50-67,37€. Hinta on voimassa Punkkibussissa ja Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa otettaviin rokotuksiin, jotka pistetään elo- ja syyskuun aikana. Hinta on sama niin aikuisille kuin lapsillekin. Syyskuun jälkeen otetut vahvistusrokotteet ovat normaalihintaisia.

Punkkirokote Punkkibussista ja lääkärikeskuksista

Saat punkkirokotteet helposti ja nopeasti ilman ajanvarausta Pihlajalinnan Punkkibussista. Katso Punkkibussin aikataulu osoitteesta punkkibussi.fi ja löydä lähin rokotuspaikkasi.

Voit myös varata itsellesi sopivan ajan Pihlajalinnan lääkärikeskukseen. 20 minuutin ajalla on mahdollista rokottaa koko perhe. Varaa aika helposti ja nopeasti verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Punkkirokotusohjelma

Punkkirokotuksen perusrokotesarja koostuu kolmesta rokoteannoksesta, joista kaksi ensimmäistä annosta on hyvä ottaa ennen punkkikauden alkua.

Toinen rokote annetaan 2 viikkoa – 3 kuukautta ensimmäisen rokotteen jälkeen, ja kolmas annetaan 5–12 kuukauden jälkeen toisesta rokotteesta. Rokotussuojan ylläpito on ensiarvoisen tärkeää, sillä kesken jäänyt rokotusohjelma ei anna suojaa TBE-viruksen tarttumiselta. Punkkirokotus voidaan antaa yli 1-vuotiaille lapsille.

Rokotusohjelma_punkki

Lue lisää