Työterveys Virta on 1.4.2021 alkaen osa Pihlajalinnaa

Työterveys Virta on 1.4.2021 alkaen osa Pihlajalinnaa. Työterveyden asiakkaana sinulla on käytössäsi entistä kattavammat ja monipuolisemmat palvelut Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Ajanvaraus hoitajapuhelimen kautta, p. 010 312 011

Pihlajalinnan hoitajapuhelin palvelee sinua numerossa 010 312 011 joka päivä klo 6–22 suomeksi ja englanniksi.

Hoitajapuhelimen hoitajalta saat neuvontaa ja ohjausta. Lisäksi hoitaja voi varata sinulle ajan sopivalle terveydenhuollon asiantuntijalle lääkärikeskukseen tai etävastaanotolle.

Työterveyshenkilöstön sähköpostiosoitteet ovat 1.4.2021 alkaen muotoa etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi.

Voit asioida myös Pihlajalinna-terveyssovelluksessa

Pihlajalinna-terveyssovelluksen hoitajachat on avoinna klo 6–22 vuoden jokaisena päivänä.

Terveyssovelluksessa voit keskustella chatissa hoitajan kanssa ja saat saman palvelun kuin hoitajapuhelimessakin. Tarvittaessa sinut ohjataan lääkärin etävastaanotolle, jossa voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, kuten virtsatietulehduksia, ylähengitystieinfektioita, tavallisia silmätulehduksia ja ihottumia.

Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptisi tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin. Terveyssovelluksen aiemmista tapahtumista näet myös sinulta aiemmin Pihlajalinnan vastaanottojen kautta otetut laboratoriotutkimusten tulokset.

Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta. Latausohjeet löydät verkkosivuiltamme.

Lue lisää tai tulosta itsellesi esite hoitajapuhelimesta ja Pihlajalinna-terveyssovelluksesta täältä.

Entiset Työterveys Virran toimipisteet löydät Pihlajalinnan sivuilta

Työterveyspalveluiden tarjouspyynnöt

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan työterveyspalvelusi meiltä tai laajentamaan nykyisiä palveluitasi, olethan yhteydessä myyntipäällikkö Jukka-Antti Pohjolaan.

Pihlajalinna
Myyntipäällikkö Jukka-Antti Pohjola
jukka-antti.pohjola@pihlajalinna.fi tai 050 451 3313
Alue: Pohjois-Suomi

Työmahdollisuudet lääkäreille

Oletko kiinnostunut työskentelemään Oulun seudulla? Ole yhteydessä rekrytointiasiantuntija Antti Kalevaan.

Pihlajalinna
Rekrytointiasiantuntija Antti Kaleva
antti.kaleva@pihlajalinna.fi tai 050 326 3191

Lisää tietoa Pihlajalinnasta työpaikkana ja avoimista tehtävistä löydät verkkosivujemme Työpaikat-osiosta.

Reseptien uusiminen

Reseptit saat jatkossa uusittua joko soittamalla Pihlajalinnan hoitajapuhelimeen tai ottamalla yhteyden hoitajachattin Pihlajalinna-terveyssovelluksessa. Reseptien uusimista ei voi jatkossa enää pyytää Omakanta-sivujen kautta.

Laboratorio- ja kuvantamispalvelut

Laboratorio- ja kuvantamispalvelut tuottaa jatkossa pääosin Pihlajalinna. Pihlajalinnan tutkimuspalveluissa voit asioida varaamalla ajan Pihlajalinnan hoitajapuhelimesta tai terveyssovelluksen hoitajachatista. Aika voidaan antaa myös asioidessasi Pihlajalinnan toimipisteissä. Tutkimuksia varten tarvitset lääkärin tai hoitajan tekemän lähetteen.

Edut Pihlajalinnan työterveyden asiakkaille

Tarjoamme Pihlajalinnan työterveyden asiakkaille tarjouksia ja etuja, kuten ensimmäisen hammaslääkärin tarkastuksen ilmaiseksi ja 15 %:n alennuksen suuhygienistipalveluista. Lue lisää eduista verkkosivuiltamme.

Edut koskevat yksityiskäyntejä ja ovat voimassa vuoden 2021 loppuun. Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä, että olet Pihlajalinnan työterveyden asiakas.

Tiesithän, että asioidessasi Pihlajalinna Oulussa yksityisasiakkaana saat tunnin veloituksettoman pysäköinnin joko Autosaaressa tai Kivisydämessä. Parkkitarjous on voimassa 31.12.2021 saakka, ja se koskee yksityiskäyntejä (itsemaksava tai vakuutusasiointi). Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot