Aki Nieminen — Pihlajalinna

Aki Nieminen

Psykiatrinen sairaanhoitaja
Mielen Huoli -kartoitus

Kaipaatko muutosta elämääsi? Tarvitsetko sparraajaa tavoitteen täsmentämiseen, keinojen etsimiseen ja kokeiluun? Voin tukea ja innostaa sinua uusien näkökulmien löytämiseen. Joskus voi tavoitteeksi riittää yhdessä tarkastella, missä ollaan ja miten pysyä hyvällä tiellä. Joskus tie ei ole järin hyväkään, mutta sillä voi silti olla hyvä pysytellä juuri nyt. Terapiatyössä ja mielen ammattilaisena tuon tuoreita näkemyksiä, aiempi työkokemukseni on erikoissairaanhoidon psykiatriselta osastolta sekä järjestötyön puitteissa työelämän eri tilanteista, usein vaikeista tai ristiriitaisista. 

Työtäni ohjaavia viitekehyksiä, työotteita, ovat KAT (kognitiivis-analyyttinen terapia) ja HOT (hyväksymis- ja omistautumisterapia).

Lähtökohtani on, että hyväksyn sinut, arvosi ja valintasi, ja tuen sinua saavuttamaan oman näköisesi elämän. Kannustan sinua kokeilemaan pieniä muutoksia arjessa. Kohtaan sinut lyhyiden tapaamissarjojen puitteissa, joten monesti hyvä ja riittävä tulos on, että pääset uuden polun alkuun. Sinä polkusi kuljet, voin luottavin mielin saattaa sinut matkaan.

Kaikenikäiset ihmiset kaikenlaisissa elämäntilanteissa voivat hyötyä lyhytterapiasta, etenkin silloin kun omin toimin eteneminen tuntuu jumittuvan. Otan vastaan aikuisia asiakkaita.

Jos mietit soveltuisiko lyhytterapia sinun nykyiseen tilanteeseesi, voit halutessasi varata  45 minuutin lyhytterapiavastaanoton (110,30 €).

Pääsääntöisesti kohtaan sinut etänä: mieluimmin videolla, toki puhelinyhteyskin on mahdollinen. Itsemaksavana et tarvitse lähetettä. 


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Mielen Huoli-hoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 110.3 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto