Antti Koskela — Pihlajalinna

Antti Koskela

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Yleislääketieteessä hienoa on se, että minulla on mahdollisuus tarkastella ihmiselämää kokonaisuutena. Näen, kuinka paljon muutakin elämä on kuin sairastamista, tutkimuksia ja hoitoja. Toisaalta ymmärrän myös, kuinka yksinäinen olo omien oireiden kanssa voi olla. Haluan luoda kanssasi turvallisen hoitosuhteen, jossa uskallat luottaa minuun ja jossa sinun ei tarvitse kuulla vieraskielisiä sanoja. Arvostamisesi näkyy siinäkin, että en määrää sinulle tutkimuksia, hoitoja tai lääkkeitä, joista en koe sinun hyötyvän. Keskustelu ja vastaanotolla tehtävät tutkimukset ovat avainasemassa ja ohjaavat hoitoa – monesti muuta ei tarvitakaan. Yleislääkärille kuuluvien elimellisten sairauksien lisäksi minua kiinnostavat erityisesti mielen hyvinvointi ja siihen vaikuttavat tekijät. Yleislääkärin töiden lisäksi teen tutkimusta ja opetan tulevia lääkäreitä. Vapaa-ajalla minut löytää usein metsästä vaimoni ja Pontus-koiramme kanssa.

Huomioithan, että en kirjoita reseptejä pkv-lääkkeistä (“kolmiolääkkeistä”) mukaan lukien opiaateista, enkä uusi niitä. Mikäli tarvitset yli 70-vuotiaan ajoterveystarkastuksen, sinun tulee varata 40 minuutin vastaanottoaika ja tuoda vastaanotolle korkeintaan kaksi kuukautta vanhat muistia testaavat MMSE- ja CERAD-testitulokset.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Lääkärikouluttajan erityispätevyys

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 71 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 99 euroa

Viikonloppuisin ja pyhinä korotetut hinnat

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Pihlajalinna Hiironen
Kiilakivenkuja 1, 90250, Oulu
Pihlajalinna Isokatu, Oulu
Isokatu 33, 90100, Oulu