Arvo Haapanen — Pihlajalinna

Arvo Haapanen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Geriatri

Geriatri on perehtynyt ikääntymiseen ja vanhusten kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Hei! Olen geriatrian erikoislääkäri.

Ydin osaamistani ovat ikäihmisten laaja kokonaisarvio, muistisairaudet (suositan ensikäyntiä muistihoitajalla), ikääntyvän elämänlaadun ja toimintakyvyn ylläpito, lääkityksen kokonaisarviot, ikääntyvän lausunnot (eläkkeensaajan hoitotuki, edunvalvonta ja laaja ajoterveystarkastus) sekä tuen tarpeen arviointi.

Näiden lisäksi hoidan erityisesti ikääntyvän sydän- ja verenkiertoelin sairauksia mukaan lukien aivoverenkiertosairauksia, tuki- ja liikuntaelin sairauksia, keuhkosairauksia ja ikääntyvän lieviä mielenterveyden muutoksia sekä ikämiehen erektiovaikeuksia.

Olen myös perehtynyt ikämiehen testosteronivajeen selvittämiseen sekä korjaamiseen. Lisätietoa ikääntyvän terveydestä ja sen ylläpidosta saat nettisivuiltani: www.arvohaapanen.fi.

Yleislääkärinä hoidan kaikenikäisten tavallisia äkillisiä sairauksia kuten infektioita ja vammoja sekä tavanomaisia perussairauksia kuten verenpainetauti, aikuistyypin sokeritauti, eteisvärinä, sepelvaltimotauti, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, keuhkosairaudet ja lievät mielenterveyden ongelmat.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Geriatrian erikoislääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 40 min: 140 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 210 euroa

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi kaikille potilaille.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hämeenlinna

Raatihuoneenkatu 10, 13100 Hämeenlinna