Emma Luther-Tontasse — Pihlajalinna

Emma Luther-Tontasse

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri, jolla on useamman vuoden kokemusta terveyskeskustyöstä. Vahvimmat osaamiseni ovat kansantautien hoidossa; näihin kuuluvat mm. diabetes, verenpainetauti ja sepelvaltimotauti. Minulla on kokemusta myös raskausajan ongelmien hoidosta ja suoritan mm kierukoiden asennusta/poistoja ja muita yleislääkäritasoisia gynekologisia toimenpiteitä. Olen erikoistumiseni myötä saanut syventävää koulutusta mm geriatrian, sisätautien, päihdepsykiatrian ja fysiatrian erikoisaloilla. Tule peremmälle ja mietitään yhdessä ratkaisu ongelmiisi!

Pidän myös etävastaanottoa. Etävastaanotolla on mahdollista hoitaa esimerkiksi työuupumuksen takia aloitetun sairasloman jatkokäynnit, useimmat ihottumat, ihomuutokset muut kuin luomet ja virtsatieinfektioepäilyt. Mikäli epäilet asian vaativan kliinistä tutkimista, suosittelen kuitenkin varaamaan vastaanottoajan toimipisteeseemme. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 68 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 90 euroa

Etävastaanottokäynti, 20 min: 63 euroa

Etävastaanottokäynti, 30 min: 85 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
ruotsi, suomi, englanti, ranska
Toimipisteet:
Pihlajalinna Turku Keskusta
Yliopistonkatu 29 B, 20100, Turku