Erja Romppainen — Pihlajalinna

Erja Romppainen

Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Olen Valviran hyväksymä integratiivinen pari- ja perhepsykoterapeutti, teen työterveyden lyhytpsykoterapioita ja otan vastaan itsemaksavia/vakuutusten kautta tulevia asiakkaita. Psykoterapiakoulutuksen lisäksi olen pohjakoulutukseltani YTM/sosiaalityöntekijä sekä liikuntaneuvoja. Olen käynyt myös psykofyysisen psykoterapian koulutuksen, eläinavusteisen kasvatus- ja kuntoutustyön koulutuksen sekä tällä hetkellä olen kognitiivisessa lyhytpsykoterapiakoulutuksessa. 

Olen toiminut työssäni niin yksilöiden (työterveys/itsemaksavat/vakuutus), parien, perheiden kuin ryhmienkin kanssa monenlaisissa psyykkisissä-, sosiaalisissa ja työelämän ja opiskelun haasteissa. Esimerkiksi lapsiperheiden erilaiset haasteet, elämänkriisit, ahdistuneisuus-, paniikki- ja pakko-oireiset häiriöt, masennus, uupumus, työssä ja opinnoissa jaksaminen, itsetunto-ongelmat, mielialahäiriöt, lasten/nuoren kasvun pulmat sekä vanhemmuuden ja parisuhteen haasteet ovat minulle tuttuja teemoja.  Kokemusta minulta löytyy myös eläinavusteista terapiatyöstä (koirat, hevoset). Terapiassa minulle tärkeää on asiakkaan arvostava kohtaaminen sekä turvallinen ja avoin dialogi. Terapeuttina olen empaattinen, hyväksyvä ja rauhallinen. Pari- ja perheterapia asiakas: varaathan kaksi 45 minuutin aikaa (90min). 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti yksilöterapia, 45 min: 130 euroa

Vastaanottokäynti pariterapia tai perheterapia, 90 min: 250 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu