Jaana Nurro — Pihlajalinna

Jaana Nurro

Olen saanut työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyden v. 2005 ja olen erityisen kiinnostunut jaksamiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Pihlajalinnan Mielen huoli -linjan lääkärinä pääsenkin työskentelemään yksinomaan mielenterveysasioiden parissa. Opiskelen parhaillaan kognitiivis-analyyttiseksi lyhytterapeutiksi ja saan opintoni päätökseen keväällä 2023.

Tutkin ja hoidan työuupumus-, burnout- ja masennuspotilaita sekä erilaisiin elämänkriiseihin liittyviä stressi- ja ahdistuneisuusoireita. Olen kiinnostunut ihmisenä olemisesta, siihen liittyvistä haasteista/ voimavaratekijöistä sekä kehon ja mielen yhteydestä. Vastaanotolla teen mm. työkyvyn ja lääkehoidon arviointia sekä tarjoan supportiivista/ lyhytterapeuttista keskusteluhoitoa.

Hoidan vain työikäisiä (yli 18 v. ) potilaita.

En valitettavasti määrää rauhoittavia lääkkeitä, ADHD/ADD-lääkkeitä, opioideja tai kipulääkkeitä etävastaanottokäynneillä.  En myöskään uusi muiden aloittamia PKV-lääkkeitä.  

Varaathan ajan toiselle asiantuntijalle, mikäli asiasi koskee ADHD- tai neuropsykiatrista diagnostiikkaa tai ajokortti- ja aselupalausuntoa tai päihdeasioita.

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etäyhteydellä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 193 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Etäklinikka
, 0,