Jaana Nurro — Pihlajalinna

Jaana Nurro

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen saanut työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyden v. 2005 ja olen kognitiivis-analyyttisen lyhytterapeuttikoulutukseni viimeisessä vaiheessa.

Teen lyhytterapiaa ja oletkin lämpimästi tervetullut lyhytterapiavastaanotolleni erilaisiin haastaviin elämäntilanteisiin kuten uupumus-, ja masennusoireisiin, elämänkriiseihin sekä stressi-, unettomuus- ja ahdistuneisuusoireisiin liittyen. Minulla on myös unettomuuden lääkkeettömän eli kognitiivis-behavioraalisen (CBTi) hoidon menetelmäkoulutus. Lisäksi olen käynyt opintoja myötätuntosuuntautuneesta terapiasta, mielentämisestä eli kyvystä olla selvillä omista ja toisen mielentiloista sekä erityisherkkyydestä temperamenttityyppinä. 

Olen kiinnostunut ihmisenä olemisesta, siihen liittyvistä haasteista/ voimavaratekijöistä sekä kehon ja mielen yhteydestä. Lyhytterapeuttinen työotteeni on kuunteleva ja empaattinen, aktiivisesti kanssasi ajattelu- ja toimintamalleja tutkaileva ja voimavaratekijöitä kartoittava. Voit kääntyä puoleeni pieniltäkin tuntuvissa asioissa, sillä jo asioiden ääneen pohtiminen voi tuoda selkeyttä ja antaa oivalluksia omaan elämään. Räätälöimme lyhytterapiasi tavoitteet yksilöllisesti vahvuutesi sekä voimavarasi huomioiden.

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etäyhteydellä. Tervetuloa!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lyhytterapeutti

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Lyhytterapia, 60 min: 115.5 euroa

Etävastaanotto

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto