Jaana Railo — Pihlajalinna

Jaana Railo

Hoitaja

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja AMK ja sairaanhoitaja AMK. 

Olen erityisen kiinnostunut ikääntyneiden terveyden edistämiseen liittyvistä asioista, mutta hoidan mielelläni kaiken ikäisiä asiakkaita. Vastaanotolleni voi tulla vaikkapa muistiongelman takia tai ihan vain kyselemään vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseksi. Matkailijarokotukset ja -neuvonta ovat erityisosaamistani. Teen lisäksi korvahuuhteluja, ompeleiden ja hakasten poistoja, terveystarkastuksia, verenpaineseurantaa sekä pieniä haavahoitoja. Olen juuri perehtymässä diabeteksen hoitoon.

Terveyden edistäminen ei ole pelkästään työtäni vaan kuuluu merkittävänä osana muuhunkin elämääni. Olen kiinnostunut ruokavalioasioista ja harrastan monipuolista liikuntaa unohtamatta levon, rentoutumisen, kehonhuollon, huumorin ja sosiaalisen elämän merkitystä. Pyrin tartuttamaan terveelliset elämäntavat myös kolmelle lapselleni. En usko ehdottomuuteen monessakaan asiassa, ellei kyse ole sairauden aiheuttamista rajoitteista. "Kohtuudella kaikkea" on mielestäni hyvä ohjenuora. Elämästä pitää voida myös nauttia!

Pidän ihmisten kanssa työskentelystä ja hoidan aina työni tarkasti, mutta rennolla asenteella. Seuraan viimeisimpiä terveyssuosituksia ja päivitän osaamistani ahkerasti. Vastaanottotyön lisäksi työskentelen ajoittain päivystyksessä ja laboratoriossa. Monipuolinen työ on minulle mielekästä ja nautin, jos voin olla avuksi jollekin - sekä töissä että vapaa-ajalla.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Terveydenhoitaja (AMK)

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, enintään 20 min: 29 euroa Vastaanottokäynti, enintään 30 min: 42 euroa Vastaanottokäynti, enintään 40 min: 55 euroa Vastaanottokäynti, enintään 60 min: 82 euroa. Hintoihin lisätään kantamaksu 1,50€, toimistomaksu 8,90€ sekä mahdolliset toimenpidelisät tai rokotteen hinta.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki