Takaisin
 Jammu  Öunap — Pihlajalinna

Jammu Öunap

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

 Olen kirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri ja työskentelen Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa Ylilääkärinä. Erityisosaamisaluettani ovat urheiluvammat ja niiden kirurginen hoito sekä olkapään ja polven tähystyskirurgia. Olen toiminut Suomen Olympiajoukkueen lääkärinä 3 arvokisoissa sekä yhteensä 13 vuoden ajan miesten jääkiekkomaajoukkueen lääkärinä. Jääkiekon seurajoukkueissa olen työskennellyt joukkuelääkärinä vuodesta 1994 lähtien ja jalkapallossa vuodesta 1999 lähtien. Olen lisäksi toiminut monissa muissa lajeissa urheilijoiden omalääkärinä. Olen itse harrastanut urheilua lapsuudesta saakka monien eri lajien parissa ja päälajini on ollut jääkiekko.

Erityisosaaminen: urheiluvammat ja niiden kirurginen hoito, olkapään tähystyskirurgia, polven tähystyskirurgia

Toiminta urheilun parissa: Jääkiekko: HIFK ja Karhu-Kissat A-nuoret, Jokerit (1996-2015) SM-liiga ja KHL joukkuelääkäri sekä miesten maajoukkueen joukkuelääkäri (MM 2008, 2016, 2017, 2018) Jalkapallo: FC Jokerit (1999-2003), HIFK (vuodesta 2018) ja Gnistan (vuodesta 2017) joukkuelääkäri, Suomen olympiajoukkueen lääkäri (2006, 2010, 2018) Olympiaurheilijoiden omalääkäri Asiantuntijaamme liittyvät artikkelit:


Kirurgin työ palkitsee ja vie toisinaan yöunet
Jääkiekossa sattuu ja tapahtuu
Lätkä vie paljon aikaa mutta antaa vielä enemmän
Lapsen rasitusvamma voi johtua liiallisesta kuormituksesta

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, ruotsi
Toimipisteet:
Pihlajalinna Pikku Huopalahti
Puutarhurinkuja 2, 00300, Helsinki