Jenniina Tulonen — Pihlajalinna

Jenniina Tulonen

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

Urheiluhieroja

Urheiluhierojalla on erikoisosaaminen, jonka turvin hän osaa työskennellä urheilijoiden lihashuollon ja harjoittelun tukena.

Olen fysioterapeutti sekä urheiluhieroja, joka on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Minulla on myös laaja osaaminen tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta. Suurimman osan työurastani olenkin tehnyt tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden parissa. Viime vuosina olen äitiys- ja lantionpohjan koulutusten lisäksi käynyt myös niskan, selän, ylä- ja alaraajan suoravastaanottokoulutukset.

Työtä tehdessä on ollut ihana huomata, miten välillä pienilläkin asioilla tai muutoksilla pystytään vaikuttamaan mm. alaselkäkipuihin, raskauden aikaisiin kiputiloihin ja synnytyksestä palautumiseen.

Mieli ja keho toimivat aina yhdessä. Hoidan sinua kokonaisvaltaisesti, ja huomioin sekä psyykkisen että fyysisen jaksamisesi.

Lantionpohjan fysioterapiaan voit tulla mm. virtsan- tai ulosteenkarkailuoireiden, laskeumaoireiden, synnytysvaurioiden, kiputilojen tai seksuaalitoimintojen haasteiden takia.

Äitiysfysioterapiassa olen apunasi odotusajan kivunhoidossa, synnytykseen valmistautumisessa sekä synnytyksestä palautumisessa. Kehoa kannattaa hoitaa erityisesti raskausaikana, ja tässä olen juuri oikea ihminen sinua auttamaan. Jos sinua mietityttää erkauma, arpien palautuminen tai synnytyksen jälkeinen liikunta, niin tervetuloa vastaanotolleni. Katsotaan yhdessä miten saamme sinut parhaaseen mahdolliseen kuntoon.


Käyntihintoihin ei lisätä mahdollisia ilta- tai viikonloppulisiä, eikä tutkimuksista (esim. ultraäänen käyttö) kerry erillisiä lisäkuluja.

Jos sinulla jää kysyttävää, olethan yhteydessä [email protected].

Voit myös seurata toimintaani instagramista @fysiojenniina.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku