Juuso Matkaselkä — Pihlajalinna

Juuso Matkaselkä

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri eli pediatri palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa.

Olen 34-vuotias lastentautien erikoistuva lääkäri. Teen vastaanottoa Seppälääkäreillä keskussairaala- ja yliopistojaksojen välissä. Valmistuin lääkäriksi yhdeksän vuotta sitten ja minulla on kokemusta perusterveydenhuollosta, kouluterveydenhuollosta, neuvolasta ja kehitysvammahuollosta, mutta viime vuosien aikana olen keskittynyt lapsipotilaisiin. Puhtaasti lastentautien parissa olen työskennellyt hieman alle kolme vuotta.

Lasten sairaudet ja ongelmat kiinnostavat minua laaja-alaisesti, mutta erityisesti allergiset sairaudet, vatsavaivat ja muut lasten yleiset ongelmat ovat tulleet sairaalatyössä tutuiksi.

Ihminen, niin lapsi kuin aikuinenkin, on kokonaisuus, ja pyrin aina paneutumaan ongelmiin ja tilanteisiin kokonaisvaltaisesti.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lastentauteihin erikoistuva lääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Seppä

Ahjokatu 11, 40320 Jyväskylä