Koronarokotus (Pihlajalinna Kotka) — Pihlajalinna

Koronarokotus (Pihlajalinna Kotka)

 ROKOTUSPISTE:

Covid -rokotukset TOIMIPISTEESSÄ Pihlajalinna, Kotka, Koulukatu 21, 48100 Kotka

Koronan tehosterokotteen voivat saada kaikki yli 18-vuotiaat asuinpaikasta riippumatta. Rokotukseen voivat tulla riskiryhmäläiset sekä riskiryhmään kuulumattomat. Tehosterokotteita tarjotaan yksityisasiakkaille sekä työterveysasiakkaille. Työterveyden asiakkaiden tulee varmistaa työnantajalta, kuuluuko koronan tehosterokotus työterveyshuollon sopimukseen.

Pihlajalinnassa käytössä oleva tehosterokote: Comirnaty Original/Omicron BA.1

Tehosterokotus voidaan antaa, mikäli on saanut kaksi koronarokotusta TAI saanut yhden koronarokotuksen ja sairastanut koronavirusinfektion. Sairastettu korona lasketaan yhdeksi rokotteeksi. Edellisestä koronarokotuksesta tai sairastetusta koronavirusinfektiosta tulee olla kulunut vähintään 3 kuukautta ennen kuin koronan tehosterokotus voidaan antaa. Kotitesti riittää taudin todentamiseen.

Samalla rokotuskäynnillä on mahdollista saada myös influenssarokotus. Influenssakausi on jo käynnissä, mutta rokotetta suositellaan, jos ei ole vielä ottanut rokotetta eikä sairastanut tautia.

HINTA:

Koronarokottamisen hinta on 36 euroa, josta Kela korvaa 16 euroa. Kela-korvauksen jälkeen asiakkaan maksettavaksi jää 20 euroa. Hinta sisältää rokottamisen, hoitajan antamat ohjeet sekä seurannan. Itse rokoteaine on ilmainen.

Mikäli samalla käynnillä annetaan sekä koronarokotus että influenssarokotus, Kela-korvauksen jälkeen näiden rokotteiden yhteishinnaksi jää 49 euroa.

Tulethan rokotukseen vain terveenä ja täsmällisesti ajallasi. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti. Vointiasi seurataan lääkärikeskuksessa 15 minuuttia rokottamisen jälkeen.

Varaudu todentamaan saamasi aiemmat koronarokotukset rokotustodistuksella / näyttämällä vastaavat tiedot Omakannasta.

Tarvittaessa voit tarkistaa/perua varauksesi Pihlajalinnan nettisivulla Omat tiedot -kautta tai soittamalla 010 312 010.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja

Työterveyshoitaja

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kotka

Koulukatu 21, 48100 Kotka