Koronarokotus Tavastia — Pihlajalinna

Koronarokotus Tavastia

ROKOTUSPISTE:

Urho Kekkosen katu 4-6 E, 00100 Helsinki

Tehosterokotukset alkavat 8.2.2023 ajanvarauksella

Rokotukseen tullessasi, ilmoittaudu 3. krs:n palveluneuvonnassa

Koronan tehosterokotteen voivat saada kaikki yli 18-vuotiaat asuinpaikasta riippumatta. Rokotukseen voivat tulla riskiryhmäläiset sekä riskiryhmään kuulumattomat. Tehosterokotteita tarjotaan yksityisasiakkaille sekä työterveysasiakkaille. Työterveyden asiakkaiden tulee varmistaa työnantajalta, kuuluuko koronan tehosterokotus työterveyshuollon sopimukseen.

Pihlajalinnassa käytössä oleva tehosterokote: Comirnaty Original/Omicron BA.1

Tehosterokotus voidaan antaa, mikäli on saanut kaksi koronarokotusta TAI saanut yhden koronarokotuksen ja sairastanut koronavirusinfektion. Sairastettu korona lasketaan yhdeksi rokotteeksi. Edellisestä koronarokotuksesta tai sairastetusta koronavirusinfektiosta tulee olla kulunut vähintään 3 kuukautta ennen kuin koronan tehosterokotus voidaan antaa. Kotitesti riittää taudin todentamiseen.

Samalla rokotuskäynnillä on mahdollista saada myös influenssarokotus. Influenssakausi on jo käynnissä, mutta rokotetta suositellaan, jos ei ole vielä ottanut rokotetta eikä sairastanut tautia.

HINTA:

Koronarokottamisen hinta on 36 euroa, josta Kela korvaa 16 euroa. Kela-korvauksen jälkeen asiakkaan maksettavaksi jää 20 euroa. Hinta sisältää rokottamisen, hoitajan antamat ohjeet sekä seurannan. Itse rokoteaine on ilmainen.

Mikäli samalla käynnillä annetaan sekä koronarokotus että influenssarokotus, Kela-korvauksen jälkeen näiden rokotteiden yhteishinnaksi jää 49 euroa.

Tulethan rokotukseen vain terveenä ja täsmällisesti ajallasi. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti. Vointiasi seurataan lääkärikeskuksessa 15 minuuttia rokottamisen jälkeen.

Varaudu todentamaan saamasi aiemmat koronarokotukset rokotustodistuksella / näyttämällä vastaavat tiedot Omakannasta.

Tarvittaessa voit tarkistaa/perua varauksesi Pihlajalinnan nettisivulla Omat tiedot -kautta tai soittamalla 010 312 010.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyshoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki