Lauri Kuikka — Pihlajalinna

Lauri Kuikka

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Olen Jyväskylästä kotoisin oleva, 2012 Kuopiosta valmistunut lääkäri ja työskennellyt valmistumisen jälkeen useamman vuoden perusterveydenhuollossa sekä lyhyempiä jaksoja useilla eri erikoisaloilla erikoissairaanhoidossa (sisätaudit, akuuttilääketiede, anestesiologia, radiologia, naistentaudit ja fysiatria). Yleislääkärin yksityisvastaanottoa olen pitänyt sivutoimisesti vuodesta 2015 lähtien. Viimevuodet päätyöni on ollut Sairaala Novassa (ent. Keski-Suomen keskussairaala) kirurgiaan erikoistuvana lääkärinä ortopedian ja traumatologian puolella.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenlaiset potilaat sekä akuuteissa että pidempiaikaisissakin asioissa ja hoidan myös lapsipotilaita. Erityisen mielenkiinnon kohteena minulla ovat tuki- ja liikuntaelimistön tapaturma- ja rasitusperäiset vaivat.

Teen kaikkia yleislääkärin toimenpiteitä kuten esimerkiksi nivelpistot, luomien ja rasvapattien (aterooma, lipooma) poistot, kynsitoimenpiteet ja peräpukamien kumilenkkihoito.

Voit hakeutua vastaanotolleni myös ajokorttitarkastusta, tai muuta lääkärintodistusta varten (esimerkiksi Puolustusvoimia, töitä tai koulua varten).

En uusi pitkäaikaiskäytössä olevia PKV-lääkkeitä (Esim. Xanor, Diapam, Lyrica, Panacod, Tramal ym.).

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Jyväskylä

Cygnaeuksenkatu 8, 40100 Jyväskylä